> Succesverhalen > Mirjam (27) en Jerim (31)

Alle succesverhalen

Mirjam (27) en Jerim (31)

Wij hadden ons allebei aangemeld op PARSHIP, omdat we het alleen-zijn een beetje beu waren. Nadat we een aantal keren hadden gemaild, besloten we om toch maar eens met elkaar af te spreken. Wat nog niet zo simpel was, aangezien we allebei al een kind hebben. Maar dankzij het regelen van oppas hadden we dan toch op een zaterdagavond om 8 uur een afspraak in een café in Almelo.

Mirjam en Jerim

Getinte jongeman
Ze zeggen wel eens dat de eerste indruk het belangrijkste is, maar dat was bij ons niet echt het geval. Toen ik aankwam bij het café, zag ik een getinte jongeman buiten zitten en dacht ik echt bij mezelf: ‘Ik ben met een uurtje weer thuis’. Maar na een kop koffie en enige zenuwslopende minuten kwamen de gesprekken op gang, waaruit bleek dat we allebei, vooral op het gebied van kinderen, hetzelfde hebben meegemaakt. Het werd een zeer geslaagde date die tot in de late uurtjes duurde. Ik was iets eerder thuis dan Jerim. Hij had de lampen van zijn auto laten branden en moest een half uur naar zijn ouders lopen om thuis te komen.

Veel bellen
Na onze succesvolle date hebben we veel gebeld (elke avond). Het duurde dan ook niet lang voor onze tweede date plaatsvond: de zaterdag erop bij mij thuis. Waarna het snel duidelijk werd dat dit toch wel dikke mik is. Het ging zelfs zo goed dat Jerim een aantal weken later op een zaterdagavond mijn zoon Jordy van 7 heeft ontmoet op de camping waar we toen stonden. Iets wat naar ons beider verbazing zeer goed ging. Het duurde dan ook geen week voordat ik kennismaakte met zijn zoon Lorenzo van 2. Ook dat ging zoals het hoorde.

Speelgoed delen
Aangezien het tussen de kinderen en de nieuwe partners zo goed klikte, besloten we dat de kinderen ook maar eens kennis met elkaar moesten maken. Dat gebeurde op een zaterdagavond bij mij thuis. Het was geweldig! Alsof het al jaren zo was. Bij binnenkomst werd er gelijk speelgoed gedeeld. Ook liet Jordy trots de logeerkamer zien die omgebouwd was tot kinderkamer waar Lorenzo ging slapen. Het weekend met het hele ‘gezin’ was geweldig.

Op de camping
Toen stond de vakantie voor de deur. Het enige nadelige daaraan was dat ik mijn vakantie met Jordy al had geboekt; twee weken op de camping in Drenthe op een éénouderveld en een week op de camping in Markelo (waar ik een naseizoen heb). Ik had vier weken vakantie waarvan ik er twee op de camping zat en in mijn laatste week kreeg Jerim vier weken vakantie samen met Lorenzo. Dat zou betekenen dat we maar één week samen zouden hebben. Gelukkig voor ons pakte het anders uit. De werkgever van Jerim had zijn vakantie verkeerd geboekt (een week te vroeg), dus kregen de medewerkers een week eerder vrij. En – geluk bij een ongeluk – had Lorenzo’s moeder de weken ook verkeerd opgeslagen en kon Lorenzo een week eerder mee.

Driepersoonscaravan, vier personen
Uiteindelijk na overleg met de camping in Drenthe waar ik al een week stond, konden Jerim en Lorenzo gewoon de laatste week komen. Waarna zich echter wel het volgende probleem voordeed. Ik heb een driepersoonscaravan, klein en compact, maar wij waren met z’n vieren. De dag voordat ik op vakantie ging, hebben wij dus bij een caravanwinkel een veldbed gehaald waar Lorenzo in kon slapen. Het veldbed moest boven het eenpersoonsbed komen en als stapelbed dienen. Er moest alleen nog een uitvalbeveiliging voor worden gemaakt, waar geen tijd meer voor was. Dus toen Jerim en Lorenzo vrijdags halverwege mijn vakantie op de camping aankwamen met planken, stonden de buren een beetje raar te kijken. Maar het probleem was opgelost en ondanks dat we niet echt veel ruimte overhielden, ging het wel. Volgend jaar staat in de planning een grotere caravan te kopen, met iets meer ruimte.

Uiteindelijk zijn we met zijn vieren een week naar Drenthe geweest en vervolgens een week naar Markelo, waar we met de caravan het hele naseizoen nog staan. Als het maar even mooi weer is, gaan we met de kinderen in het weekend naar de camping. Wij zijn allebei blij dat we hebben gereageerd op elkaars contactverzoek. Wij zijn PARSHIP dan ook dankbaar bij deze hulp!

* Mirjam is administratief medewerker en Jerim werkt als spuiter. Ze wonen in Wierden.
 

Start partner zoeken

Nu aanmelden

Test PARSHIP gratis
  • TÜV Süd Uiteraard behandelen we uw gegevens strikt vertrouwelijk.

Wanneer u op Partner zoeken klikt, accepteert u onze Algemene Voorwaarden, onze Cookie Policy en verklaart u ons privacybeleid te hebben gelezen.

Waarover wilt u nog meer lezen?