> Advies > Nieuw bij PARSHIP > Geluk in de Kerst

Nieuw bij PARSHIP

Geluk in de Kerst

Versieringen in elke straat, winkelende mensen en ook op tv is de boodschap duidelijk: Kerstmis komt eraan. Een leuke tijd waarin warmte en liefde centraal staan. Als vrijgezel vraagt u zich af waar en met wie u de feestdagen doorbrengt.

Geluk in de Kerst

Het heerlijke samenzijn, omringd door mensen die om elkaar geven. Kerstmis, het feest van liefde en romantiek. Als u de kerstboodschappen in reclames moet geloven, zijn het niet de vrijgezellen die meedoen, maar de gezellige grote gezinnen en verliefde stellen. Het staat vast dat singles vanaf eind november hun bestaansrecht hebben verloren. Toch, laat u zich niet het kaas van uw brood eten. December is namelijk bij uitstek de maand om gezellig op pad te gaan. Organiseer een sfeervol etentje of een borrel voor vrienden, familie of kennissen. Thuis, in de kroeg of in het restaurant. U zult zien hoeveel mensen warmlopen voor een dergelijke uitnodiging. Niet alleen hebt u zo een leuke tijd, de kans dat u iemand tegen het lijf loopt is ook nog eens aanwezig. Blijf dus niet bij de pakken neerzitten, want de kans is heel groot dat u juist in deze periode veel interessante contacten opdoet.

Eerste ontmoeting op kerstmarkt

Ongeveer twee miljoen mensen in Nederland zijn single. En voor velen geldt hetzelfde als voor u: het liefst zitten zij romantisch samen met hun partner bij de boom. Maar liefde gaat niet op bestelling, ook niet op internet. Toch kunt u wel zorgen dat u uw kansen vergroot. Vooral in december stijgt het aantal aanmeldingen bij Parship explosief. Veel leden smachten in deze periode naar een nieuwe liefde en komen maar al te graag met u in contact. Een romantische eerste ontmoeting met een ander Parship-lid is in deze dagen voor kerst heel spannend, en zorgt ervoor dat u in de feeststemming komt. Bijvoorbeeld als het kerstavond is en de klokken luiden. Of een wandeling over de kerstmarkt is ook absoluut een goede keus. In plaats van in een café tegenover elkaar te zitten, slentert u nu gezellig kletsend met elkaar de markt over. Als u verkleumd bent, kunt u genieten van een heerlijke glühwein. En als u op de kunstijsbaan de eerste gezamenlijke pirouetten draait, hoort u ‘White Christmas’ op de achtergrond. Niet slecht voor een eerste ontmoeting.

Gezellig familiebezoek

Als u de feestdagen met uw familie doorbrengt, is het vast en zeker niet de eerste keer dat uw familie informeert naar uw huidige liefdessituatie. ‘Ben je niet op zoek naar een partner?’, of ‘Het zou zo leuk zijn als…’. Goed, u kent het wel. Met kerst is het natuurlijk helemaal raak. Zorg dat u op deze vragen een antwoord heeft. Bijvoorbeeld dat u het op ‘t moment heerlijk vindt om even alleen te zijn. Of vertel dat u een aantal leuke contacten hebt lopen, maar dat er ronduit nog geen winnaar uit de bus is gekomen.

Heeft u uw hart wel al aan iemand verloren? Dan komt u voor een spannende eerste beproeving te staan: het kerstfeest met (schoon)familie. Juist terwijl Kerstmis een familiefeest is, kunnen deze dagen ook voor uw prille geluk verstoord worden. Overleg van tevoren bij welke familie het kerstdiner bijvoorbeeld plaatsvindt. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar uit Parship-onderzoek blijkt dat bij maar liefst 44% van de respondenten, de ruzies over bij welke familie het kerstdiner moet plaatsvinden nog in het geheugen gegrift staan. Daarnaast heeft ook bijna 20% wel eens een aanvaring gehad over de taakverdeling tijdens de voorbereidingen van het kerstdiner, zoals boodschappen en koken. Dus wees voorbereid.

Alleen met kerst

Natuurlijk bent u niet verplicht om iets gezelligs te doen. Maar vergeet niet uzelf dan toch eens goed te trakteren. Op een bijzonder goed glas wijn met een versproduct uit de delicatessenwinkel bijvoorbeeld. Of houdt u gewoonweg niet van al die jingle bells en mistletoe’s? Vertrek dan naar een zonnig oord om in ieder geval aan alle drukte te ontvluchten.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)