> Advies > Nieuw bij PARSHIP > 6 cruciale tips om goed voorbereid op date te gaan!

Nieuw bij PARSHIP

6 cruciale tips om goed voorbereid op date te gaan!

Heeft u binnenkort een date? Met deze 6 cruciale tips verloopt uw date gegarandeerd een stuk vlotter.

6 cruciale tips om goed voorbereid op date te gaan

1. Verzorg uzelf.

Bedenk van tevoren uw outfit. Pas uw kleding aan op wat u gaat doen tijdens de date. Voor de vrouwen: wat meestal goed werkt is een sexy item combineren met een nonchalant item. Een skinny jeans met bijvoorbeeld pumps, of blote armen, maar geen decolleté. Daarnaast is het belangrijk dat u er schoon en verzorgd uitziet. Neem voordat u op date gaat lekker een douche, zorg dat u uw tanden heeft gepoets en dat u schone kleding aan heeft.

2. Reserveer een restaurant.

Wanneer u met uw date uiteten gaat is het belangrijk tijdig een restaurant te reserveren. Maak niet de vergissing aan te nemen dat er wel plaats zou zijn. Het zou immers zonde zijn als uw lievelingsrestaurant vol zit en u lastminute nog moet zoeken naar een leuke eetgelegenheid.

3. Wees actueel

Zorg dat u weet wat er momenteel speelt in de wereld. Bekijk het nieuws of lees de krant zodat u kunt meepraten over actueel nieuws. Dit maakt u een stuk aantrekkelijker!

4. Wees enthousiast maar realistisch

Met een goede voorbereiding kunt u helaas niet voorkomen dat u en uw date toch niet zo’n goede match zijn als jullie dachten, het vergroot enkel de kansen. Mocht de date tegenvallen kan het dan ook geen kwaad om een plan B te hebben waarbij de gevoelens van uw date gespaard worden en u zelf zonder vervelend gevoel toch nog een leuke avond kan beleven.

5. Zet uw telefoon uit of op stil

Er niks dodelijkers voor de spanning en energie tijdens een date als u constant gefocust bent op uw telefoon. Zet hem op stil en stop hem in uw tas of broekzak. Als uw date naar het toilet gaat dan mag u stiekem even snel kijken.

6. Wees zelfverzekerd

Laat zien dat je weet wie u bent, wat u wil en wat jou mooi maakt als persoon.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)