> Advies > Nieuw bij PARSHIP > Voordelen van een leven als vrijgezel

Nieuw bij PARSHIP

Voordelen van een leven als vrijgezel

Vrijgezel zijn is zo gek nog niet. Terwijl stelletjes elkaar smekend aankijken die saaie verjaardag te verlaten, kiest u zelf het moment om te gaan. Die vrijheid, maar ook andere elementen geven singles meer pleziertjes.

Voordelen van een leven als vrijgezel

Honderd jaar geleden speelde de maatschappij niet in op de vrijgezel. Tegenwoordig haakt de media echter maar al te graag in op singles. Niet zo vreemd. De mogelijkheden om in contact te komen met andere alleenstaanden groeit. Daarmee lijkt het alsof het leven als single geen bestaansvoorwaarde heeft . Integendeel. Langdurige onderzoeken bewijzen dat het immuunsysteem bij singles zwakker is dan bij mensen met relatie. Desondanks biedt het .single zijn. ook vele voordelen. Bovendien legt u met het leven zonder partner een goede basis om later een succesvolle relatie te onderhouden.

Ontdek de mogelijkheden

Als u alleen door het leven gaat, leert u uzelf goed kennen. Het is een periode waarin u uw eigen persoonlijkheid in allerlei situaties ontdekt. Heel belangrijk voordat u aan een nieuwe relatie begint. Geef uzelf daarom de tijd voordat u zich direct weer in de stroom van gelukkige stelletjes laat meezuigen. Bent u bijvoorbeeld al een tijdje vrijgezel, maar lukt het u niet de ware te vinden? Hebt u net een scheiding of relatiebreuk achter de rug? Denk niet dat dit het einde van de wereld is. Vaak is het makkelijker om het verleden te betreuren dan de toekomst in te kijken. Bekijk het van de rooskleurige kant: eindelijk kunt u weer doen wat u vroeger deed en waar u tijdens uw vorige relatie nooit meer aan toekwam. Maak een lijstje van wat u altijd al eens hebt willen doen en voer dit uit. Kortom, leer uw sterke kanten kennen en heb plezier in het leven zonder partner. Dan verzekeren we u: hoe meer u van uw vrijheid geniet, des te sneller die nieuwe liefde komt.

Vrijheid

Na een langdurige relatie is het altijd wennen om weer alleen te zijn. Zodra u zich realiseert dat u weer op .vrije. voeten bent, weet u dat u alleen verantwoordelijk bent voor uzelf. Dit besef van vrijheid, kan tegelijkertijd ook een heel vreemd en naar gevoel geven. Het liefst gaat u meteen weer op zoek naar een nieuwe partner en stort u zich in een nieuwe relatie. Dat kan natuurlijk succesvol aflopen, maar het kan er ook voor zorgen dat u zichzelf een aantal keren flink teleurstelt. Geniet even, tast af en bedenk wat u het liefst wil. Iedereen weet tot welke verwikkelingen en catastrofes affaires tijdens een relatie kunnen leiden. Als single kunt u echter doen en laten wat u wilt. Ongegeneerd flirten is bijvoorbeeld net zo toegestaan als een one-night-stand zolang u zich daarbij goed voelt (en vanzelfsprekend de ander ook). Zo tast u stap voor stap af naar wat voor type u op zoek bent.

Versnellen van succes

Hoe sterker de wens naar uw droomprins(es), des te waarschijnlijker de kans is dat u een equivalent van Al Bundy tegen het lijf loopt. Terwijl als u niet aan die prins(es) op het witte paard denkt, de mogelijkheid dat hij/zij dan voorbij rijdt opeens veel groter is. Al te sterk kunt u dit moment uiteraard niet beïnvloeden. Maar natuurlijk kunt u het geluk zelf ook een beetje tarten. Of u nu contacten legt bij Parship of u de ogen openhoudt in het nachtleven, een beetje activiteit zal het succes zeker versnellen.

Het juiste moment voor iets nieuws

U kiest ervoor niet direct van de ene relatie in de andere te vallen. Slim. Maar wanneer is het dan wel het juiste moment voor een nieuwe relatie? Meestal geldt om principiële redenen, dat de vorige liefdesverhouding verwerkt moet zijn voordat u zich overgeeft aan een nieuwe relatie. Het gevaar een rugzak vol slechte ervaringen mee te nemen naar de volgende relatie, riskeert dat niet alleen uw nieuwe partner, maar ook uzelf daar de dupe van wordt. Gevolg: een rugzak die zwaarder en zwaarder wordt. Bent u over uw vorige relatie heen en toe aan een volgende liefde? Zet uzelf dan niet onder druk, accepteer uw situatie en laat de dingen op zijn beloop gaan. Wees actief als u het nodig vindt.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)