> Advies > Partnervoorstellen & Profielen > De juiste foto bij uw profiel

Partnervoorstellen & Profielen

De juiste foto bij jouw profiel

Een goede foto is het halve werk. Ook al draait het bij Parship niet alleen om het uiterlijk; toch is het belangrijk dat je zorgvuldig de juiste foto kiest. In dit artikel helpen wij jou bij het uitzoeken van het perfecte beeld.

De juiste foto bij jouw profiel

Het visitekaartje

Je kunt negen foto’s toevoegen aan jouw profiel. Foto 1 wordt als hoofdfoto getoond: deze foto wordt als eerst door anderen leden gezien en verschijnt verkleind in de lijst met partnervoorstellen en contactverzoeken. Heb je moeite met het kiezen van de juiste foto’s? Hieronder vind je een aantal handige tips! 

Kies een portret

Vermijd opnamen van een te grote afstand: als de foto te klein in de partnervoorstellen verschijnt, ben je namelijk niet meer te herkennen. Op de hoofdfoto moet als eerst jouw gezicht te zien zijn. Gebruik foto's van vakanties en/of hobby's voor foto nummer twee of drie.

Kijk in de camera

De afbeelding is hier goed gekozen; maar kijk wel in de camera. Als je de andere kant opkijkt, kan het overkomen alsof je niet geïnteresseerd bent of iets te verbergen hebt.

Geen oude foto

Jouw foto moet recent zijn en weergeven hoe je er op dat moment uitziet. Kies een foto die niet ouder is dan een jaar.

Een foto van jou alleen

Sta je samen met een ex op de foto? Dan heb je hopelijk wel het beeld iets geretoucheerd en het andere gezicht uitgesneden. Dit zal vraagtekens oproepen bij potentiële partner en hij/zij zal zich afvragen wie die persoon is. Plaats daarom een foto waar alleen jij op staat.

Geen vermomming

Draag op de hoofdfoto liever geen zonnebril, hoed of iets anders dat jouw gezicht grotendeels bedekt. Een potentiële partner moet je toch in de ogen kunnen kijken?

Let op de achtergrond

Maak een foto in de omgeving die bij jou past. De achtergrond kan namelijk veel verraden over jouw karakter en smaak.

Eerst een huisdier

Een foto van jouw huisdier bij je profiel? Als trots baasje zijnde is dat natuurlijk leuk. Maar houd er rekening mee dat potentiële partners daar niet op zitten te wachten. Zij zijn geïnteresseerd in jou.

Advies van vrienden

Je bent al blij dat je überhaupt een mooie digitale foto hebt? En maakt de kwaliteit je daarom niet zoveel uit? Zonde. Wij adviseren: raadpleeg bij de fotokeuze iemand die je goed kent. Vrienden zijn vaak objectiever en kunnen daarom beter een passende foto voor jou uitzoeken dan jijzelf. Als je nog geen bruikbare foto hebt, probeer er dan een paar te maken; totdat je een goede gemaakt hebt.

De foto’s zijn uitgezocht, en nu?

Direct na het aanmelden kan ieder Parship-lid – onafhankelijk van of je wel of geen Premium-lid bent – tot 9 foto’s toe te voegen bij zijn/haar persoonlijke profiel. Om foto’s te uploaden ga je naar ‘Mijn profiel’ en klik je op de tab ‘Ik over mezelf’. Voor onze Premium-leden bieden we een speciale service aan: als je geen digitale afbeeldingen beschikbaar hebt, dan scannen we jouw foto(‘s) kosteloos.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)