> Dit is Parship > Het PARSHIP- principe

Het Parship-principe

Leer het Parship-principe kennen

Prof. Dr. Hugo Schmale is gediplomeerd psycholoog en is sinds de jaren 60 intensief bezig met onderzoek op het gebied van relaties. Als medeoprichter van Parship is hij verantwoordelijk voor de wetenschappelijke ontwikkeling en begeleiding.


Met wie werken wij samen?

In het verleden hebben wij samenwerkingen gehad met Weekbladpers, de Persgroep en een single coach. Op dit moment zijn er geen samenwerkingen. Je zult dus ook geen mail ontvangen van derden, indien je de optie daarvoor hebt aangevinkt. Zodra er nieuwe samenwerkingen ontstaan, laten wij dat hier weten.Het Parship-principe

Het Parship-principe: liefde is, als je bij elkaar past

Natuurlijk heb je bepaalde eisen bij het zoeken naar een partner. Je zoekt immers iemand die echt goed bij je past. Die van jou houdt zoals je bent. En van wie jij houdt zoals hij of zij is. Het Parship-principe

Ervaringen en reviews van Parship's succeskoppels

Succeskoppels

Bij Parship definiëren we ons succes aan de hand van de kleine en grote 'overwinningen van de liefde', waarover onze leden ons regelmatig berichten: brieven en foto’s van gelukkige koppels. Wie een partner voor het leven zoekt heeft met Parship de beste kansen om de passende partner te vinden.


Naar succesverhalen

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)