> Help & Contact > De meest gestelde vragen > Wat zijn matching-punten?

Wat zijn Matching-punten?

Wat zijn Matching-punten?

Matching-punten laten u zien hoe goed u aan de hand van het Parship-principe bij een ander lid past. Een score van 100 punten staat voor een gemiddelde match. Een score van 110 of hoger laat een hele goede match zien. Natuurlijk kan het ook klikken bij iemand met een lagere score: uiteindelijk beslist uw gevoel.

Een goede balans tussen overeenkomsten en verschillen levert een hoog matching-resultaat tussen twee persoonlijkheidsprofielen op. Heeft u bijvoorbeeld veel overeenkomsten in uw interesses? Dan is het beter als u op andere punten juist verschillend bent. U vult elkaar dan aan. Naast de matching-punten speelt uw persoonlijke voorkeur een grote rol in uw partnerkeuze. (Zie ook: Wat is de betekenis van het Matching-symbool).

Waar kan ik de Matching-punten vinden?

U vindt de Matching-punten in ieder partnervoorstel onder "Zo goed past u bij elkaar" naast de afbeelding van een koppel. Deze afbeelding laat u meteen zien in hoeverre uw persoonlijkheid, gewoontes en interesses bij elkaar passen.

Onder het tabblad "Matching-resultaat" kunt u uw overeenkomsten en tegenstellingen in detail bekijken.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)