> Magazine > De wereld van PARSHIP > Volkskrant en Parship presenteren: Winter van de Liefde

De wereld van PARSHIP

Volkskrant en Parship presenteren: Winter van de Liefde

De Volkskrant en Parship continueren hun samenwerking onder de noemer De Winter van de Liefde. De 4e talkshow wordt op 26 januari in Rotterdam gehouden.

Volkskrant Parship Winter van de Liefde

De Volkskrant en Parship presenteren: Winter van de Liefde

Liefde is leuk, liefde is lijden, liefde is winnen en verliezen tegelijk. Geen onderwerp kent meer dilemma’s - en het wordt alleen maar ingewikkelder. De Volkskrant en Parship hadden daarom de zomer van 2012 uitgeroepen tot De Zomer van de Liefde. Na 2 succesvolle talkshows gingen we verder onder de naam Herfst van de Liefde. INmiddels is het 2013, maar we zijn nog niet klaar! De Winter van de Liefde, met een film-sausje erover heen gegoten. De vierde talkshow vindt namelijk plaats tijdens het IFFR.

Voor De Winter van de Liefde selecteert regisseur Martin Koolhoven de vijf beste liefdesscènes uit de filmgeschiedenis; hij licht zijn selectie tijdens de talkshow in woord en beeld toe. Ook te gast zijn o.a. de regisseurs Will Koopman (Terug naar de Kust, Gooische Vrouwen, Divorce), schrijver en wetenschapper Jan Geurtz (Verslaafd aan liefde), acteur en schrijver Aat Ceelen, actrice Marieke Heebink en schrijfster en actrice Marian Mudder. De presentatie van de avond is in handen van Annemiek Schrijver.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk op deze site!

Bekijk trouwens ook hier het video-verslag van de eerste aflevering van Zomer van de Liefde.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)