> Magazine > Op zoek naar een partner > Een nieuwe lente, een nieuwe date

Op zoek naar een partner

Een nieuwe lente, een nieuwe date

De lente is bij uitstek het seizoen voor vlinders in de buik. Natuurlijk bekijkt u de nieuwe partnervoorstellen om te zien of er iemand voor u tussen zit. Wie weet zit u straks op een zonnig terrasje met een verse koffie en een spannende afspraak. Maar misschien hebt u andere ideeën wat de beste manier is om met iemand af te spreken op een voorjaarsdag. Parship vroeg zijn leden wat de beste plek is voor een nieuwe date in de lente.

Daten in de lente

De paden op, de lanen in

De natuur is een perfecte plek voor een eerste date, vindt 32% van de mannelijke en 18% van de vrouwelijke Parship-leden. Een boswandeling, het strand of een park zijn uitgelezen mogelijkheden voor een eerste afspraakje in ontspannen sfeer. Het aantal mensen dat liever een fietstocht maakt door de natuur maakt ligt beduidend lager: 5% van de mannen en 3% vrouwen. Het idee om in een mooie omgeving een picknick te houden spreekt 13% van de mannen en 4% van de vrouwen aan. Mannen geven over de hele lijn genomen dus eerder de voorkeur aan de natuur dan vrouwen.

Terrassen en festivals

Een eerste afspraak kan natuurlijk ook heel goed plaatsvinden in het café, van oudsher de plek om elkaar te ontmoeten. Een meerderheid van de vrouwen (60% tegen 43% van de mannen) geeft de voorkeur aan een latte macchiato in de zon als de perfecte basis voor een gesprek. Daarnaast worden er elk lenteseizoen traditiegetrouw festivals en evenementen – sport, muziek, theater – in de open lucht georganiseerd. Ook hier zijn vrouwen in de meerderheid: 63% van hen zou graag afspreken bij een dergelijk evenement, tegen 36% van de mannen.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)