> Magazine > Op zoek naar een partner > Klachten over Parship? Meld het hier!

Op zoek naar een partner

Klachten over Parship? Meld het hier!

Heeft u een klacht over Parship's service? Of wilt u uw mening en ervaringen over onze datingsite delen in de vorm van een review? Meld het dan bij onze Klantenservice, zij helpen u graag. Samen zoeken we naar een oplossing voor uw probleem.

Parship's Klantenservice

Wij doen er alles aan om uw ervaring bij Parship zo positief mogelijk te laten zijn. Mocht u onverhoopt een klacht hebben over onze service, dan kunt u dit melden bij onze Klantenservice. Ook met andere opmerkingen en reviews, positief of negatief, kunt u bij ons terecht. Een team van professionals zit klaar om u bij te staan.

Gebruik deze link om contact op te nemen met onze Klantenservice. Daarnaast kunt u terecht in onze Help & Contact-sectie voor veelgestelde vragen over Parship, onze datingsite en onze service. We helpen u graag op weg naar de partner die echt bij u past.

Komt u er toch niet uit?
Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht of komen we er samen niet uit? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag) of bij het Europees ODR Platform.
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)