> Dating in uw regio > Dating in Amstelveen | PARSHIP.nl

Dating in Amstelveen

edit
Daten in Amstelveen

Waar gaan al die Amstelveense singles heen?

Wist u dat er behoorlijk wat Amstelveense singles bij ons zijn? Wat is er dan zoal te doen daar? Een uitstapje naar Amsterdam is natuurlijk snel gemaakt, maar ook Amstelveen zelf is leuk zat, toch? 

Singles in Amstelveen

Amstelveen is een stad met ruim 79.000 inwoners die in de provincie Noord-Holland ligt. De stad dankt haar naam aan de rivier de Amstel. Welvarende Amsterdamse kooplieden bouwden in de Gouden Eeuw aan de oevers van de Amstel hun buitenplaatsen. Eén daarvan is landgoed Wester-Amstel, dat in oude luister is hersteld en voor singles zeker een bezoek waard is.

Amstelveen, ooit een veenwerkersgehucht, heeft nu een hypermodern overdekt winkelcentrum: Stadshart Amstelveen. Singles die van winkelen houden, vinden hier een prima bereikbaar centrum met een uitgebreide winkelkeuze. Na het winkelen iets nuttigen op een gezellig terrasje of in één van de sfeervolle grand cafés is een aanrader. Actieve singles kunnen terecht in het mooie Amsterdamse Bos, dat grotendeels op Amstelveens grondgebied ligt. Er zijn wandel- en fietsroutes en bij de Grote Vijver zijn waterfietsen en kano’s te huur. In het Bostheater, een groot openluchttheater, zijn ’s zomers interessante voorstellingen te bekijken. Deze parkachtige stad heeft ook een aantal vermaarde heemparken.

Vlak bij het Stadshart ligt het Cobra Museum. Singles die van moderne schilderkunst houden, kunnen hier werken bewonderen van bekende Cobra-kunstenaars als Appel, Constant en Corneille. De binnentuin heeft een prachtige kiezeltuin, waarin de kiezels regelmatig met speciaal gereedschap in vloeiende en concentrische vormen aangeharkt worden. Kortom, Amstelveen is een attractieve stad om te bezoeken en andere singles te leren kennen!

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)