> Succesverhalen > Julia en Dave

Alle succesverhalen

Julia en Dave

"The world will always welcome lovers, as time goes by"

Allereerst betuigen wij beiden onze dank aan het Parship team voor de mogelijkheid elkaar te hebben ontmoet en te leren kennen via jullie geweldige website.

Van voordeur tot voordeur: 515 kilometer. Ieder weekend reed Dave (44) deze afstand om zijn Julia (43) te zien. Nu wonen ze samen. Dave deelt zijn verhaal met Parship.

Dave: "Ik ben met Parship begonnen eind januari 2006. Een half jaar lang heb ik diverse leuke contacten opgedaan. Naast alleen mailwisseling via het Parship-systeem heb ik ook nog enkele ontmoetingen gehad. Tot dan toe ben ik niemand tegengekomen bij wie de welbekende vonk wederzijds oversloeg. Ergens in de maand juni, net voordat het hete zomerweer begon, zat mijn mailbox vol met vijftien contacten. Ik zag door de bomen het bos niet meer, en heb me afgemeld. Ik miste de inspiratie en de helderheid om mij zuiver te kunnen afstemmen op de juiste contacten. Totdat een stem binnen mij, zei weer verder te gaan met Parship. Het was toen begin augustus. En enkele weken later, om precies te zijn op 20 september, ontving ik een contactverzoek van een dame uit de streek Alsace in Frankrijk. Dit was Julia. Later heeft zij mij verteld, dat zij op basis van onze match van 85% heeft besloten mij het contactverzoek te sturen."

Gecharmeerd
"Haar eerste brief was heel direct en ontzettend kort. Het ging zo: 'Do you speak French? I live in Strasbourg and I am commercial and you?' Na een vluchtige scan te hebben losgelaten op haar profiel en uiteraard ook uit oogpunt van hoffelijkheid, heb ik haar verzoek beantwoord met de volgende boodschap: "Hello there, I am afraid I do not speak French. Not that much to communicate well with you. Is it a problem for you to write in English? I have also a commercial job. I hope to read from you.' Vanaf dat moment is de mailwisseling tot stand gekomen. Na Julia's foto's te hebben bewonderd, haar uiterlijk stond mij zeker aan, bleek ook zij gecharmeerd van niet alleen mijn verhaal maar ook mijn uiterlijke verschijning."

515 kilometer
"Ergens medio oktober was Julia de eerste die aangaf dat ze me wilde ontmoeten. Zij gaf tegelijkertijd aan dat er wat haar betrof een vonk was overgesprongen. En wel door mijn intentie geduld met haar te hebben. Iets wat Julia tot dan toe niet had meegemaakt tijdens eerdere correspondentie en ontmoetingen. Julia en ik hebben elkaar voor het eerst gezien, met onze dochters erbij, begin november. Zij kwam met haar dochter naar mij in Arnhem. Toen is 'het' gebeurd. Na die eerste ontmoeting zijn er drie weken voorbijgegaan voordat we elkaar weer zagen. Echter, na de tweede ontmoeting zijn wij elkaar ieder weekend blijven zien. Ik ben vanaf begin december ieder weekend, soms met en soms zonder mijn dochter, op en neer van Arnhem naar Straatsburg gereisd in mijn auto. Ritten van voordeur tot voordeur van 515 kilometer, tijdsduur ruim vijf uur per enkele reis. Dus tijd genoeg om mij iedere keer weer opnieuw te verheugen in het weerzien van, en het samenzijn met mijn Julia."

Eindstation
"Julia woont sinds medio februari bij mij in Arnhem. Zij en ik hadden er op zijn zachtst gezegd de balen van om iedere keer weer gedag te zeggen; al was het maar voor een week of voor een paar dagen. Julia heeft haar baan in Straatsburg opgezegd en heeft die verruild voor een leukere baan bij een internationaal bedrijf."

"Het matchingsysteem van Parship gaf aan dat wij een grote mate van harmonie in ons dagelijkse leven konden verwachten. Julia en ik ervaren die ook. Wij hebben het sterke gevoel heel erg goed bij elkaar te passen, op allerlei vlakken en fronten. Precies zoals die zijn terug te vinden bij de matchprofielen. Wij zijn zo stapel op elkaar dat we trouwplannen hebben. Zo willen we onze verbintenis een extra tintje geven. Na onze eerdere relaties hebben wij het gevoel dat dit het eindstation is. We willen niet meer zonder elkaar; we hebben de wens heel veel met elkaar te delen. We gaan er voor."

Julia en Dave: "Wij betuigen beiden onze dank aan het Parship-team voor de mogelijkheid elkaar te hebben ontmoet en te leren kennen via jullie geweldige website."

* Julia is Customer Service Agent en Dave is Acquisitie Specialist. Ze wonen samen in Arnhem.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)