> Succesverhalen > Marianne en Hendrik

Alle succesverhalen

Marianne&Hendrik

Nu bijna een jaar later zijn we erg gek op elkaar,groeien nog steeds meer naar elkaar toe, raken steeds meer gehecht aan elkaar en durven beiden volmondig te zeggen dat we al heel veel van elkaar houden en elkaar niet kwijt willen.Lees hier het succesverhaal van Marianne en Hendrik, inclusief tips!

dating succes

Nadat we beiden een aantal dates gehad hadden via andere datingsites, hebben we ons bij toeval kort na elkaar bij Parship ingeschreven. 

Marianne: Ik was nog maar nauwelijks op de site verschenen of ik kreeg een aantal berichtjes waaronder die van Hendrik. Met een andere man heb ik een aantal maal gemaild, maar dat liep al snel stroef. Met Hendrik had ik direct een klik door humor en een tikje uitdaging. Maar wat zegt schrijven dacht ik? Ik wilde liever snel bellen omdat voor mij een stem en zeker de intonatie al zoveel over iemand zegt en daarbij het feit of je een beetje gezellig met iemand kunt praten en lachen. Als dat laatste niet lukt wil ik ook niet afspreken. Afspreken om te bellen met Hendrik bleek niet zo makkelijk omdat hij aldoor druk was. Maar uiteindelijk lukte het.Het telefoongesprek was hilarisch: Hendrik praatte en lachte erg veel, zoveel dat ik als enorme kletskous er zelfs door overdonderd werd. De volgende dag smste hij me met excuses dat hij zo druk was geweest, dat hij nerveus was. s ‘Avonds hebben we weer gebeld, wat zo goed beviel dat we tot op de dag van vandaag veel bellen als we niet bij elkaar zijn. We zijn gaan appen en Hendrik belde regelmatig vanuit de auto als hij voor zijn werk onderweg was.

Na een paar dagen appte hij dat hij zo door mijn woonplaats zou rijden en me een snelle zoen wilde brengen. Ik wilde hem op neutraal terrein ontmoeten en sprak langs zijn route af. Ik moest bijna direct van huis en vond het super spannend zo’n ‘flitsafspraak’. Op een mooie plek op de hoek van een zijweggetje van de doorgaande route hadden we afgesproken. Ik kwam er net met mijn hond te voet aan toen Hendrik aan kwam rijden. Even kennismaken en zien dat de man paste bij de stem en de verhalen. Ja.. met deze man wilde ik wel de date die we inmiddels voor een paar dagen later hadden afgesproken laten doorgaan. Hooguit 10 minuten hebben we elkaar gezien. Het was zo vreemd en zo spannend: zo kort van te voren afgesproken en in totaal nog geen uur van huis geweest.

Ik was nog niet lang thuis of Hendrik belde al weer op. Dat was heel goed want daardoor kwamen we er achter dat we het allebei echt leuk hadden gevonden om elkaar te ontmoeten. Onze eerste echte date was door deze flitsafspraak zoveel relaxter. Hendrik stond voor het treinstation van zijn woonplaats op mij te wachten: het was gelijk al een WEERzien en geen ontmoeting meer. Tijdens deze eerste date hebben we elkaar expliciet naar onze doelen gevraagd: date je om te daten of wil je een relatie?

Na deze date zijn er velen gevolgd. We hebben beiden de eerste maanden een zekere reserve naar elkaar gehouden wegens ons beider ervaringen met relaties, maar hebben beiden wel erg genoten van onze ontmoetingen. Genieten in het nu, elkaar leren kennen en in elkaars waarde laten. We hebben een heel verschillend leven geleid en moesten daardoor ook erg aan elkaar wennen. Maar onze golflengte blijkt erg goed op elkaar aan te sluiten. Door Parship hadden we op dit gebied natuurlijk al voorkennis over elkaar.

Nu bijna een jaar later zijn we erg gek op elkaar,groeien nog steeds meer naar elkaar toe, raken steeds meer gehecht aan elkaar en durven beiden volmondig te zeggen dat we al heel veel van elkaar houden en elkaar niet kwijt willen. Naast het drukke leven van alledag brengen we toch heel veel tijd met elkaar door en als we niet bij elkaar zijn bellen we nog steeds heel veel. Naast de ontmoetingen hebben we ook heerlijke dingen gedaan als samen een paar dagen hier of daar naartoe en in het najaar drie weken samen rondgetrokken in Europa. Heerlijk met elkaar op stap, hele dagen met elkaar. Wat een feest! En nog steeds, steeds meer.

De tip die wij mee willen geven voor het daten is eerst goed met elkaar te kunnen bellen en dan pas af te spreken. En de bij ons bij toeval ontstane "flitsdate" willen we iedereen aanraden. Vind je dat het te veel tijd kost voor zo’n korte afspraak? Maak hem halverwege en bedenk dan dat als de afstand voor zo n ‘flits’afspraak te lang is, de afstand je ook echt gaat opbreken als je een relatie krijgt. Want afstand kan dan wel betrekkelijk zijn, maar je moet hem wel iedere keer afleggen om elkaar te leren kennen.

 


Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)