> Succesverhalen > Tom (38) & Chantal (38)

Alle succesverhalen

Tom (38) & Chantal (38)

Chantal en Tom waren allebei 38 en wilden wat serieuzer op zoek gaan naar een leuke levenspartner. Een collega van Tom had hem over Parship verteld. Daar had die collega ook zijn grote liefde gevonden. Het leek Tom wel het proberen waard. Chantal had zich al eens vaker zich aangemeld, maar was nog nooit eerder Premium-lid geworden. Inmiddels zijn Tom en Chantal samen, en hun motto is: Vrienden voor het leven.

Tom & Chantal

Tom: “Na aanvankelijk wel zenuwen om het profiel te plaatsen, was het misschien toch wel het moeilijkste een geschikte foto te vinden. Maar goed, de aanhouder wint en de foto werd gevonden. Ik stond online. Ik legde een paar contacten, sprak zelfs een paar keer af, maar die contacten liepen op niets uit. Ik begon het zelfs al een beetje op te geven bij Parship.”

Chocolade

“Totdat ik in de zomer contact kreeg met Chantal. Ik zag aan haar profiel dat we heel veel interesses deelden. We houden allebei van stedenreizen, muziek en, niet te vergeten, chocolade. Achteraf bleek dat juist dit kleine detail bij Chantal de aandacht trok. Aanvankelijk dacht ik nog wel: Wordt dit wel wat? Toch heb ik het doorgezet en daar ben ik nog steeds blij om. We mailden gezellig wat heen en weer en al vrij snel ontstond de behoefte om elkaar te ontmoeten. Ik ben haar kant op gegaan; we hadden gereserveerd bij een leuk Italiaans restaurantje. Maar o, wat werd ik zenuwachtig toen ik het niet meer op de afgesproken tijd ging halen.”

Etentjes

“De avond was heel gezellig, het klikte meteen en voordat ik het wist stelde ik aan het eind van de avond voor dat de volgende date mijn kant op zou zijn. En Chantal was het daar helemaal mee eens. Ook toen hadden we een heerlijk etentje. Toen ik Chantal naar de parkeergarage bracht was ze nog zo onder de indruk dat ze de uitgang straal voorbij reed. De date daarna werd ik uitgenodigd te komen koken bij Chantal en dat was niet alleen lekker maar ook weer gezellig. Na deze date zijn er nog veel leuke avonden samen geweest.

Tour d’Hollande

“Inmiddels zijn we het daten wel voorbij. We zijn gewoon heel graag bij elkaar en komen er steeds meer achter hoeveel we gemeen hebben en dat we over veel dingen hetzelfde denken. Op dit moment zijn we druk bezig met een tour d’Hollande: De familie en vrienden van ons allebei willen het nieuwe stelletje natuurlijk ook graag ontmoeten! Het is heerlijk om je lief te kunnen laten zien en het zijn dan ook gezellige bezoeken.”

“Hoewel het allemaal nogal voorbarig lijkt, denken we toch echt wel aan samenwonen. We hebben het goed als we bij elkaar zijn. Onze nieuwe hobby is samen huizen kijken, meubeltjes zoeken en zo proberen onze smaak op elkaar af te laten stemmen. Dat is tot nu toe het moeilijkst wat we tegenkomen, maar ook het leukste.”

* Tom is controller en Chantal werkt als docente. Ze wonen beiden in het zuiden van het land.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)