> Succesverhalen > Esther (36) en Hendrik-Jan (38)

Alle succesverhalen

Esther (36) en Hendrik-Jan (38)

Ons eerste contact was op 14 maart. We werden aan elkaar gekoppeld en hadden een match van 72 procent. Het profiel van Hendrik-Jan sprak mij, Esther, wel aan. Een gewone, doorsnee man met doorsnee interesses, geen overdreven gedoe. Dat was overigens wederzijds. Het sprak mij ook wel aan dat hij weduwnaar was, toch een andere achtergrond dan een gescheiden man. We hebben elkaar eerst een glimlach gestuurd, zijn toen wat gaan mailen en hebben vervolgens elkaars foto vrijgegeven. Toen we die beiden hadden gezien, hadden we nog meer het gevoel dat we elkaar beter wilden leren kennen.

Esther en Hendrik-Jan

De eerste vlinders
Hendrik-Jan had al wat eerdere contacten gehad, voor mij was hij de eerste en dat sprak me gelijk aan. Hij had al leuk contact met anderen, maar mijn profiel sprong er volgens hem tussenuit en hij besloot dan ook om mij wat beter te willen leren kennen. Na twee dagen te hebben gemaild, hebben we mobiele nummers uitgewisseld en zijn toen ook gaan sms’en. Het gevoel naar elkaar werd steeds heviger, vooral bij mij kwamen er al vlinders. Na een week berichtjes sturen belde hij me ineens. Op het moment dat hij belde, was ik in gesprek met een vriendin. Ik hing op maar durfde niet terug te bellen. Na twee uur belde hij zelf maar weer en met het hart in mijn keel nam ik op. Toen we elkaar dan uiteindelijk ook hadden gehoord, wilden we afspreken.

Intiem op de bank
Op 27 maart was het zover. Hij zou bij mij thuis in Apeldoorn komen. Het was voor ons beiden spannend. Om half 9 ’s avonds ging de bel, ik deed open en daar stond hij. ‘Die laat ik niet meer gaan’, was mijn gedachte. Hij dacht op dat moment hetzelfde. We hebben eerst een paar uur onwennig op de bank gezeten, maar later werd het wel wat intiemer. We hadden beiden het gevoel elkaar al jaren te kennen; dit heeft zo moeten zijn.

Verhuizen
We hebben eerst wat heen en weer gependeld tussen Apeldoorn en Eefde. Toch begon dat op te breken en kregen we het over samenwonen, ook omdat ik mijn huis zou moeten verlaten. Op 17 juli hebben we mijn spullen verhuisd naar Eefde en ben ik met mijn kinderen bij hem ingetrokken. We hopen nog jaren met elkaar door te mogen brengen en hier samen een mooie toekomst op te bouwen.

* Hendrik-Jan werkt als chauffeur bij een plantenkwekerij. Esther is werkzoekende en huismoeder.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)