> Succesverhalen > Geert (46) en Jozé (47)

Alle succesverhalen

Geert (46) en Jozé (47)

Geert en Jozé hadden een hoge matching van 90%. Dat maakte natuurlijk nieuwsgierig, en zo hebben ze elkaar leren kennen via Parship. Een ingezonden succesverhaal.

Geert en Jozé

“We vonden het grappig om te merken dat we inderdaad veel overeenkomsten hadden en op dezelfde manier in het leven stonden. Daardoor klikte het direct al goed,” vertelt Jozé. “We hadden al snel afgesproken bij Geert thuis. Als je heel lang met elkaar mailt, roep je allerlei verwachtingen op, die misschien helemaal niet kloppen. En dat geeft alleen maar teleurstellingen.”

Dilemma

“Gelukkig klopte het bij ons wel,” gaat Jozé verder. “Het was heel ontspannen en leuk en al snel kwam Geert ook naar mijn huis.” Geert: “Dat was eerlijk gezegd een minder leuke ervaring. Ik heb astma en Jozé had een grote hond. Ik kon niet bij haar in huis zijn. Dat was direct een enorm dilemma. Hoe gaan we nu verder, of gaan we helemaal niet verder? En of het nu door die hoge matching komt weten we niet, maar we wilden elkaar niet loslaten. Inmiddels zijn we 3 maanden verder en heeft de hond een heel fijn nieuw baasje gekregen, waardoor wij verder kunnen bouwen aan onze relatie.”

Vakantie
Jozé: “Zo’n 4 weken nadat we elkaar ontmoet hadden, ging ik met mijn kinderen op vakantie. Tja, ik had plannen gemaakt en dat gaat gewoon door natuurlijk. We vonden het heel moeilijk om elkaar zo lang niet te zien en hebben dan ook veel gebeld, wat een hoge telefoonrekening opleverde! Maar ook goed om te merken dat je elkaar zo mist en heerlijk om daarna weer samen te komen. Daarna zijn we gaan kijken hoe we onze levens zo goed mogelijk op elkaar konden afstemmen. Geert werkt ’s avonds en in het weekend en ik werk overdag. Maar gelukkig hebben we op maandag allebei vrij, dus die dag is voor ons!”

Weekendje weg
Geert: “En natuurlijk hebben we onszelf getrakteerd op een weekendje samen weg. Ik ben chef-kok, dus dat werd een culinair weekendje. Het was heerlijk om te ontdekken dat we heel goed kunnen winkelen samen en ook allebei genieten van wandelen en fietsen in de rust van de natuur. Bovendien houden we allebei van dingen goed uitpraten en plannen maken, dus aan gesprekstof geen gebrek. Gelukkig kan ik nu ook iets makkelijker bij Jozé thuis komen, nu de geur van de hond langzaam verdwijnt. Zo kan ik ook Jozé’s kinderen leren kennen. Afgelopen week heb ik Jozé en haar kinderen thuis te eten gehad. Dat was heel gezellig en ik geloof dat ze het eten heel lekker vonden. Het is heel fijn om te merken dat dat goed gaat. Jozé’s kinderen zijn tieners en dus al heel zelfstandig, maar het blijft belangrijk dat iedereen elkaar accepteert.”

Gek op elkaar
Jozé: “Binnenkort moeten we elkaar weer 3 weken missen, want nu gaat Geert op vakantie. Geert gaat echt een verre reis maken, dus bellen zit er niet in dit keer. Hopelijk lukt het om af en toe te mailen. Het zal niet meevallen, want tot op heden bellen we elkaar dagelijks en sms’en ook nog regelmatig tussendoor. Maar we weten inmiddels wat we aan elkaar hebben en dat we gek zijn op elkaar. Het is niet meer nodig dat steeds te zeggen. Maar het blijft natuurlijk leuk om te horen. Wij zijn soms verbaasd hoe vertrouwd het voelt tussen ons, terwijl we elkaar toch pas 3 maanden kennen. We genieten elke dag van het feit dat we elkaar ontmoet hebben. Het maakt ons allebei sterker en vrolijker!”

* Geert (46) is chef-kok en Jozé (47) werkt als docent.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)