> Succesverhalen > Francien (36) en Peter (38)

Alle succesverhalen

Francien (36) en Peter (38)

Na de eerste kennismaking per Parship-mail was de vraag: hoe nu verder? Peter en Francien hadden geen behoefte aan een lange mailrelatie. Dus besloten ze snel iets af te spreken.

Francien en Peter

Peter: “Zij stuurde de eerste mail die gelijk mijn aandacht trok. Dus besloot ik daarop te reageren. En na een paar mails wist ik het: dit kon wel eens diegene zijn om echt te ontmoeten. Gelukkig dacht zij er net zo over. Met de insteek ‘we hebben op zijn minst alleen maar een gezellige avond’ hebben we een afspraak gemaakt. Een cafeetje ergens tussen onze woonplaatsen in.”
Francien: “Ik had Peter een persoonlijke mail gestuurd met maar meteen mijn foto erbij. Het oog wil namelijk ook wat. Hij reageerde heel spontaan en het mailen ging van het begin af aan heel makkelijk. We hadden genoeg dingen die we met elkaar deelden.”

Gespreksonderwerpen genoeg
Peter: “De eerste ontmoeting was erg gezellig. We hebben veel met elkaar gesproken over van alles en nog wat. We hoefden geen gespreksonderwerpen te zoeken, want dat ging gewoon vanzelf. De tijd vloog voorbij. Ik vond haar gelijk gezellig en spontaan. Iets dat ik erg waardeer in een relatie. Het daten was voor mij nieuw en onwennig. Maar toch bleek ik haar interesse te hebben gewekt, want een tweede afspraak volgde snel.” Francien: “Het klikte meteen tussen ons en het voelde goed en vertrouwd. We hebben aan een stuk door zitten kletsen. Toen waren we gelukkig nog niet uitgepraat! Toen ik in de auto naar huis zat, dacht ik: dit zou wel eens iets heel moois kunnen worden. Gelukkig dacht hij er net zo over!”

Lekker ding
Peter: “Op de tweede afspraak zouden we gaan wandelen. We spraken af in een cafĂ© bij haar in de buurt. Bij binnenkomst zag ik haar gelijk zitten aan de bar. Nog net zo mooi als in mijn gedachte van de eerste afspraak. Na de cappuccino gingen we naar buiten. Het was een mooie dag en we wandelden een heel eind. We konden goed met elkaar praten, dat viel mij gelijk op. Ik voelde mij op mijn gemak en kon alles met haar bespreken. Een vrij gevoel vanaf de eerste minuut dat ik haar weer zag.” Francien: “Hij stond ineens naast me aan de bar. Ik dacht: wat een enorm lekker ding! Tijdens het wandelen hebben we heel veel gepraat, bijvoorbeeld over wat je belangrijk vindt in een relatie. Ik durfde meteen heel open te zijn bij hem, en dat is nog steeds zo!”

Rooskleurige toekomst
Eensgezind eindigen Peter en Francien: “Nu zijn we alweer een aantal maanden bij elkaar en het voelt heel goed. Allebei hebben we enige ervaring met relaties en weten we wat we zoeken. En dat zit helemaal goed tussen ons. We zijn zelfs al plannen aan het maken om te gaan samenwonen. We hebben het gevonden bij elkaar!”

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)