> Succesverhalen > Mariska (32) en Arno (33)

Alle succesverhalen

Esther (66) en Paul (72)

We schreven ons allebei in bij Parship omdat we beiden liever het leven samen met iemand wilde delen. Paul stond er al een paar maanden op Parship en heeft zijn profiel alleen aangemaakt. Ik heb mijn profiel met 3 vriendinnen ingevuld en onder andere op hun advies de maximale lengte van de man verhoogd naar 193 cm, wat exact de lengte bleek te zijn van Paul, dus dat was maar goed achteraf.

Esther en Paul

 

Ik stond slechts enkele dagen op Parship voordat ze in contact kwam met Paul. Vanaf het eerste bericht verliep het contact erg goed. Na 2 dagen zijn we gaan appen en dagelijks urenlang gaan bellen en na een week was onze eerste ontmoeting. Voor onze eerste ontmoeting voelden we al dat het goed zat. We zeiden tegen elkaar dat we ons niet konden voorstellen dat er geen klik zou zijn als we elkaar in het echt zouden ontmoeten. Een paar dagen later voelde ik kriebels in mijn buik, maar Paul wist mij snel gerust te stellen en zei dat het wel goed zat tussen ons.

 

We hadden afgesproken om de eerste keer te gaan wandelen, omdat dat minder statisch is dan tegenover elkaar te zitten in een café of restaurant. We kwamen beiden een kwartier eerder aan op de afgesproken plek en een blik en een wederzijdse “ja” was voldoende voor de bevestiging dat ons gevoel vooraf helemaal de juiste was. De klik die er al was digitaal en via onze telefoongesprekken was meteen in het echt ook aanwezig. We waren vanaf die middag meteen tot ’s avonds laat bij elkaar en hebben nog gezellig gewinkeld en uitgegeten. Omdat het zo goed en vertrouwd voelde, hebben we de volgende dag meteen opnieuw afgesproken. We zijn boodschappen gaan doen en hebben ’s avonds heerlijk samen gekookt. We hadden een erg leuke dag samen, maar die avond zijn we uit elkaar gegaan zonder nieuwe afspraak te maken. Dat voelde meteen niet goed en hebben de volgende dag meteen gebeld om een nieuwe afspraak te maken. Na een week hadden we al het gevoel alsof we elkaar al heel lang kende. We kwamen er erg snel achter dat we op veel punten machten en dezelfde ideeën en opvattingen hadden.

Parship heeft wat ons betreft een uitstekend contactvoorstel gedaan. Al vrij snel konden we ons niet meer voorstellen dat we elkaar een paar dagen niet zouden zien, waardoor we elkaars kinderen sneller dan verwacht ontmoet hebben en de kinderen ook elkaar. Ook dat klikte gelukkig allemaal erg goed. We zijn met de kinderen gaan bowlen en frietjes eten en de kinderen hadden de grootste lol samen. Ook zij gunnen ons alle 5 dit geluk. We voelen ons erg gelukkig als we samen zijn en elke minuut voelt erg fijn. We kijken met veel vertrouwen uit naar onze toekomst: de vakanties, feestdagen, verjaardagen enz. maar ook de normale dagelijkse dingen.

We zijn Parship erg dankbaar dat ze ons zo goed hebben gematcht. Zonder Parship hadden we elkaar nooit gevonden en dat zou eeuwig zonde zijn geweest.


Esther (66) en Paul (72)

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)