> Succesverhalen > Arthur (43) en Alma (43)

Alle succesverhalen

Arthur (43) en Alma (43)

Arthur en Alma leerden elkaar online kennen via Parship. Bij hun eerste ontmoeting verwachtten ze allebei niet meer dan een gezellige middag, en voor de rest zouden ze wel zien. Maar het klikte!

Arthur en Alma

Arthur: “Nadat we twee dagen met elkaar hadden gemaild, hebben we snel een afspraak gemaakt. We hadden allebei een goede eerste indruk door de mailtjes en telefoongesprekken en we waren in de gelegenheid om elkaar op korte termijn te ontmoeten.” Alma: “We dachten allebei ‘waarom niet’, en we gingen voor een gezellige middag. Dus eigenlijk zijn we zonder verwachtingen in ons avontuur gestapt.”

Andere invalshoek
Alma vertelt verder: “Op zich is het best vreemd maar vooral ook spannend om iemand via het internet te ontmoeten. Het geeft een totaal andere invalshoek aan het daten.
Door het mailcontact en de telefoongesprekken ga je af op het karakter en de instelling van de ander.” Arthur: “Elkaar in het cafĂ© of via vrienden ontmoeten is heel anders. Je hebt dan vaak een mening of een indruk van iemand voordat je met elkaar in gesprek raakt.”

Kermis
“Onze eerste ontmoeting op die warme zondagmiddag verliep rustig,” gaat Arthur verder, “aftastend maar zeer goed. Ik heb haar toen uitgenodigd om samen even naar de kermis te gaan in een dorp wat verderop. Ik merkte aan haar dat ze erg genoot van dit kleine uitstapje. Dat was echt schitterend om te zien.” Alma: “We hebben toen op een zonovergoten terras even wat gedronken en het gevoel was erg goed ten opzichte van elkaar. De gesprekken volgden elkaar in snel tempo op. De tijd vloog om, we gunden elkaar geen seconde rust. We genoten gewoon van elkaar.”

Groeien
Alma: “Beiden hadden we al vrij snel een zeer goed gevoel over deze eerste ontmoeting en het was net of we elkaar al veel langer kenden. We hebben allebei kinderen uit een vorige relatie, en gelukkig kunnen die ook goed met elkaar opschieten. Dat is wel belangrijk.” Arthur: “We willen graag zoveel mogelijk bij elkaar zijn en toch vooral ook onze eigen dingen blijven doen. Ik ben nu wel blij dat ik me toch heb ingeschreven bij Parship, want eigenlijk heb ik wel getwijfeld voor ik die stap nam. We hebben nu een heerlijke relatie die volgens ons alleen maar kan groeien en die we allebei zeker verder willen uitbouwen.”

*Arthur en Alma wonen beiden in Noord-Brabant.
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)