> Succesverhalen > John & Karin

Alle succesverhalen

John & Karin

"Het hele avontuur is het allemaal waard geweest voor mij" zegt Karin. Ze vertelt hoe ze bijna de hoop opgaf, maar tóch John tegenkwam.

et

Karin: "In november 2016 heb ik mij aangemeld op Parship voor het vinden van die ideale partner. Ik vroeg me af of het dan met jullie methode echt zou werken dan? Dat hier de wat serieuzere maar zeker niet saaie mannen zitten?

Al jaren was ik niet meer bezig met relaties en mannen omdat het leventje als single me best beviel. Maar in 2015 trouwde mijn zusje en ging er voor mij een knop om. Toen inmiddels 42 dacht ik bij mij zelf: wil ik echt wel verder alleen? En wat mis ik allemaal wel niet zonder een leuke partner waar je echt lief en leed mee kunt delen want dat was toch best een stil verlangen in mij. En deze wens en dit verlangen is uitgekomen! Joehoe!!

Ik heb eerst wat andere datingsites uitgeprobeerd omdat ik niet goed wist hoe dit date-traject mij zou vergaan? Het was tenslotte al even geleden. Vragen als: waar ben ik nu eigenlijk naar op zoek? Hoe herken ik dat bij die ander?

Na heel wat kopjes koffie en best aardige dates maar zeker niet de ware, had ik half januari 2017 de hoop een beetje opgegeven. Want ik kreeg nauwelijks reacties en welgemeende interesses. Ik heb zelfs nog een mail gestuurd waar dit aan zou kunnen liggen. Want ik had toch zo mijn best gedaan om mijn profiel zo werkelijk mogelijk als ik ben in te vullen en de beste en leukste foto’s toe te voegen. Na wat tips van jullie om nog gerichter te zoeken en te reageren stuurde ik in januari 2017 een eerste bericht naar John.

Veel raakvlakken in dit profiel spraken me aan en ook zijn originele antwoorden vielen mij gelijk op. Zou dit dan toch misschien een teken zijn? Na eerst wat heen en weer gemaild te hebben spraken we een week later af voor de 1e kop koffie. Een week later hadden we weer een leuke ontmoeting. Rond Valentijn samen naar de film en met carnaval konden de maskers afgedaan worden want ja we waren toch best verliefd op elkaar geworden! Huh, hoe het mogelijk is verbaast ons tot de dag van vandaag. Want hij zat nog maar 2 dagen op Parship! En heeft uiteindelijk niet eens verder ge-date. Gelijk beet! Wauw!


Want nu al die maanden verder zijn we echt zo blij met elkaar. Onze families en omgeving vinden ons zo goed passen samen terwijl we echt uit hele andere situaties komen. Hij was lange tijd getrouwd en heeft 3 kinderen. Ik ben nooit getrouwd geweest en heb geen kinderen. Wellicht cliché maar op elk potje past toch echt dat dekseltje.

In de toekomst kijken is wellicht niet helemaal mogelijk maar ik denk werkelijk dat we echt een ‘super match’ zijn. Dankzij Parship!
Het hele avontuur inclusief de prijs is het alles waard geweest voor mij. Want deze lieve man is voor mij onbetaalbaar."

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)