> Succesverhalen > Ingrid (44) en Ruud (47)

Alle succesverhalen

Ingrid (44) en Ruud (47)

Ruud (47) was net een jaar gescheiden en Ingrid (44) was al wat langer alleen. Ze vonden elkaar via Parship, in Ingrids woorden 'geen graaibak met foto’s en reclameteksten'. Toen bleek al snel dat ze goed bij elkaar pasten.

Ingrid & Ruud

Ruud: “Het duurde ruim een jaar voordat ik de gevolgen en het proces van mijn scheiding had verwerkt, en pas na een vakantie in het buitenland kreeg ik de behoefte dingen te kunnen delen met een naaste. Omdat ik nooit geschikte vrouwen ontmoette, probeerde ik het eens op internet. Internet was niet vreemd voor mij, maar het zoeken naar een mogelijke partner was toch een heel nieuwe belevenis. Al gauw bleek dat er diverse sites waren. Mijn keus viel uiteindelijk op Parship, omdat het principe van matching via een vooraf bepaald profiel me wel aanstond.”

Bingo!
Ingrid: “Na een paar jaar alleen te zijn geweest, met alleen een enkele korte relatie was ik het echt wel beu om geen man te hebben. Klagen helpt niet, dus op advies van een paar vrienden heb ik me aangemeld bij Parship. Ik dacht: als je een tamelijk lange vragenlijst in moet vullen, dan zal het wel een serieuze site zijn, met dito publiek. Ook omdat het geen graaibak is met foto’s en reclameteksten. Je merkt dat de leden zich bewust zijn van wat ze willen en zoeken.” Ruud gaat verder: “Ik had, voor ik Ingrid leerde kennen, al diverse malen leuke contacten gehad via Parship. Maar uiteindelijk bleken die toch geen eeuwigdurende relatie op te leveren. Begin maart kwam ik in contact met een nieuwe kandidaat: Ingrid. Ik viel voor haar profiel en besloot deze keer niet via een ijsbreker maar direct via een contactverzoek te reageren. Het was direct bingo! Man met tekst ontmoet vrouw met tekst. We waren allebei enthousiast omdat we dezelfde hobby’s hadden: muziek, zang en acteren. Ook andere eigenschappen leken zo goed te matchen dat een afspraakje snel gemaakt was.”

Verliefd
Ingrid: “Ik ontving een persoonlijke mail van Ruud. Hij had de moeite genomen om redelijk uitgebreid in te gaan op mijn profiel en voegde ook nog iets toe aan zijn profiel, dus ik kwam weer iets meer over hem te weten. Binnen een week op Parship had ik dus deze man leren kennen. Dat het zo snel zou gaan, had ik totaal niet verwacht! Het eerste telefoongesprek vond ik het spannendst, maar Ruud heeft een fijne stem, dus ik was al gauw gerustgesteld. Een paar leuke, spannende dates later was ik verliefd aan het worden.” Ruud: “We voelden allebei dat dit wel eens meer dan zomaar een vriendschap kon zijn. Aangetrokken door elkaars passies, ontstond een liefde voor elkaar die ik niet eerder had beleefd.”

Vakantie
“Amper twee maanden na onze eerste ontmoeting besloten wij een week met elkaar op vakantie te gaan”, vertelt Ruud. “Heel spannend en uitdagend, en de ideale manier om zonder storende elementen uit je omgeving elkaar goed te leren kennen. Na deze superdagen op de Canarische eilanden wisten wij één ding zeker: Wij willen met elkaar verder. Lekker samen latten en we zijn nu bezig ons wensendoosje voor de toekomst te vullen. Een hele leuke bezigheid als je weet dat je met deze vrouw verder wil en het liefst samen oud wil worden.” Ingrid: “We passen zo goed bij elkaar, ondanks dat we ook wel wat van elkaar verschillen. Over samen oud worden denk ik nog niet zo na, dat gaat mij te snel, maar ik vind het heerlijk dat we ondertussen elkaars huissleutel hebben.”
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)