> Succesverhalen > Anne (35) en Vincent (37)

Alle succesverhalen

Anne (35) en Vincent (37)

Anne (35) uit Utrecht vertelt hoe ze haar grote liefde Vincent ontmoette: “Parship is een datingsite waar over het algemeen mensen op zitten die serieus op zoek zijn naar een partner waarmee ze een ‘vriendschap’ willen opbouwen die kan leiden tot een vaste relatie.”

Anne en Vincent

“Door de psychologische test en het matchingpuntensysteem van Parship krijg je al snel een goed beeld van de ander die eventueel goed bij je zou passen. Mijn ervaring is dan ook heel positief; voordat ik Vincent leerde kennen heb ik eerst een aantal dates gehad. Over het algemeen waren dat mannen waarmee ik een leuke avond had, die soms ook nog wel leidde tot een tweede afspraak. Het liep meestal op niks uit omdat de vlinders niet wederzijds waren. Tip: wees gewoon oprecht over hoe je denkt. Niks meer van je laten horen is niet eerlijk tegenover de ander en het geeft de ander een onzeker gevoel. Behandel een ander zoals jij ook graag behandeld zou willen worden en dat is… met respect!”

Humor en ontspannenheid
“Over het algemeen vind ik een aantal factoren belangrijk om de ‘juiste’ partner te vinden. Het is belangrijk dat je met iemand kunt communiceren op gelijkwaardig niveau. Maar er moet ook een bepaalde humor en ontspannenheid zijn. Het leven is al zo serieus, je moet er ook van kunnen genieten en daar kun je redelijk goed achterkomen via Parship. Door de manier van mailen en vragen te stellen leer je elkaar steeds beter kennen. Maar er gaat niks boven die aantrekkingskracht (je tot iemand aangetrokken voelen: dat stukje chemie). Door de foto’s aan elkaar vrij te geven krijg je weer een beter beeld. Persoonlijk vond ik het wel prettig om eerst te weten hoe iemand eruitziet en hoe hij communiceert via de mail. Dat tezamen met het lezen van de persoonlijke gegevens kreeg ik al een redelijk goed beeld – of ik met iemand wilde afspreken of niet.”

Zenuwachtig
“Ik vond het prettig om eerst een drankje te doen in een openbare geledenheid en als er een bepaalde klik was, dan met elkaar een hapje te eten. Het was op een dinsdagavond dat we elkaar voor het eerst live ontmoetten. Ik liep door de straat naar het restaurant, de zon scheen. Ik was natuurlijk wel wat zenuwachtig. Aan de ene kant ken je elkaar al op een bepaalde manier (omdat er veel over en weer is gemaild en er telefonisch contact is geweest), maar toch is het spannend. Hoe ziet hij eruit, is er wel een klik? Soms kan ik het ook niet verklaren, maar is het het gevoel dat je bij iemand hebt.”

Twee verschillende types
“Ik stond voor het restaurant, keek rond en zag hem niet buiten zitten. Mijn hart klopte… er gaat van alles door je heen. Is hij er wel, dadelijk herken ik hem niet. Toen opeens keek ik naar binnen en zag ik hem zitten aan een tafel met de zon die op hem scheen. Hij zwaaide en ik dacht: JA! De avond vloog voorbij, ook al zijn we twee verschillende types. Er was wel een grote klik. Veel gespreksstof, veel overeenkomsten. Dat is het mooie van Parship; dat je met iemand in contact komt die je waarschijnlijk niet zo snel zou zijn tegengekomen in je eigen sociale omgeving.”

Zijn eerste date
“Na een aantal ontmoetingen hebben we om de beurt voor elkaar gekookt. Het is wel interessant om te zien hoe iemand leeft en waar hij of zij woont. Nu zijn we een aantal weken verder en hebben we allebei dat gevoel dat we elkaar nog beter willen leren kennen. Dat gaan we ook doen. Mijn ervaring is dat je niet te graag moeten willen en dingen de tijd moet geven. Het grappige van het verhaal is dat ik al een aantal dates had gehad voordat ik hem leerde kennen. Voor hem ben ik zijn eerste. Zo zie je maar weer hoe het kan lopen!”


 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)