> Succesverhalen > Ruud en Coby

Alle succesverhalen

Ruud en Coby

“Een wondertje”, noemen Ruud en Coby het feit dat ze elkaar gevonden hebben. Als alleenstaande ouderen van 50+ vonden ze het niet eenvoudig om in contact te komen met andere alleenstaanden die ook op zoek zijn naar een relatie. Toch lukte het ze via Parship.

Ruud en Coby

Ruud vertelt: “Het was wel verwarrend voor ons allebei om een partner te zoeken via het internet. Je probeert zo goed mogelijk het profiel van de interessante kandidaten te lezen, eigenschappen en kenmerken in te schatten, en dat te vertalen naar je eigen inzichten en verwachtingen. Gelukkig was er de mogelijkheid om een ijsbreker te sturen, om het contact tot stand te brengen.”

Spannend
“De verrassing als dit de eerste keer gebeurt via e-mail is heel leuk: een lotgenoot die ook op zoek is en die geïnteresseerd is in je – dat is spannend, verrijkend en verheugend tegelijkertijd. Vanaf het eerste begin was ons contact al heel leuk en direct. Je let op het taalgebruik en ik wist en voelde al heel snel dat er iets meer tussen ons was. Dit prille contact is via het vrijgeven van de foto, verder e-mailcontact en de uitwisseling van telefoonnummers tot de eerste ontmoeting uitgegroeid in Capelle aan den IJssel.”

Vonk
“Toen ik binnenkwam in de Brasserij zag ik daar de bevestiging van al mijn hoop en gevoel. Coby stond op, we gaven elkaar een hand en gelijk al een knuffel op de wang. Het eerste begin was een aftasten met de ogen, het lezen van de lichaamstaal. Ik vond alles wat ik zocht aan liefde in deze persoon samengevoegd, ik voelde de vonk van wederzijdse erkenning en instemming. We hebben lang gepraat onder het genot van een wijntje en wat te eten. Die eerste ontmoeting heeft tot meer afspraakjes met elkaar geleid, en later tot een korte midweek in een hotelletje in Limburg waar onze liefde voor elkaar verder is opgebloeid.”

Verloofd
“We hebben net van twee heerlijke weken samen op Mallorca genoten. Daar hebben we elkaar nog beter leren kennen. Op dat schitterende eiland hebben we ons verloofd! De liefde tussen ons groeit nog steeds.”

* Ruud en Coby wonen in Nieuwerkerk aan de IJssel.
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)