> Succesverhalen > Mariska (32) en Arno (33)

Alle succesverhalen

Jan (55) en Inge (47)

Inge en Jan leerden elkaar ook kennen via Parship. Inge: "Timing! Dat was een thema tussen ons in de eerste drie e-mails die we uitwisselden via Parship. Ik gaf aan je profiel interessant te vinden omdat er zoveel levensvreugde uitsprak, zoveel verwondering over alledaagse dingen, humor, eenzelfde idee van schoonheid, maar er sprak ook iets uit dat ik niet kon benoemen en me intrigeerde. En toen we starten met het sturen van berichten naar elkaar, bleek dat je op het punt stond om je uit te schrijven uit Parship".

Jan en Inge

Jan: "Klopt. Ik vroeg me af of dit voor mij de juiste manier was om iemand nieuw te vinden in mijn leven…wist ik veel? Toen ik jouw bericht las, kon ik mijn nieuwsgierigheid echter niet bedwingen en zei een klein stemmetje in mij dat ik wel moest reageren op dat berichtje… juiste timing of niet."

Inge: "Ja, dat is bijzonder he lief? Ik moet eerlijk zeggen dat ik na 2 eerdere Parship contacten die niet tot een ontmoeting hadden geleid vanwege twijfels over afstand, ook even een pauze wilde inlassen in het aangaan van nieuwe contacten, maar toch bleef iets heel nieuwsgierig naar die leuke Nederlander die net op het punt stond zich uit te schrijven en tijd te gaan stoppen in het bouwen van een nieuw huis. En dus volgde ik mijn intuïtie maar en schreef ik je. Een week later zagen wij elkaar voor het eerst in een café in mijn woonplaats. Jij was het eerste Parship contact dat ik in levenden lijve ontmoette. Wat bijzonder was is dat jij van tevoren wat spanning bij me had weggenomen voor die ontmoeting door te delen hoe jouw ervaringen met eerste parshipdates waren geweest".

Jan: "Ik had inderdaad al enkele vrouwen ontmoet via Parship, en inmiddels voelde ik wel op voorhand, nadat ik iemands profiel en berichten had gelezen, of ik met die persoon een leuke babbel kon hebben of niet. Vandaar dat ik je kon geruststellen dat we heus wel een leuk gesprek zouden hebben. Maar iets binnen in mij gaf me het gevoel, nog voor ik je nog maar gezien had, dat dit meer dan een leuk gesprek zou worden. En mijn gevoel klopte".

Inge: "Ik zag je en daarna verliep ons gesprek zo soepel en gemakkelijk. We keken elkaar in de ogen, raakten elkaars armen aan. Het klikte gewoon meteen. Dat klinkt nu misschien heel simpel, maar het was zo bijzonder. Terugkijkend is het nog steeds verwonderlijk: we passen als puzzelstukjes in elkaar. Twaalf dagen nadat ik je ontmoette, kraste ik zielsgelukkig onze namen in een mergelsteen in de stadsmuur. Ik appte er een foto van naar jou. Hoe was het mogelijk dat ik, een 47-jarige vrouw, als een puber zo blij over straat kon huppelen"?

Jan: "En ik werd stil toen ik jouw foto met onze namen in ontving, zowel van dit mooi en onroerend gebaar als van de vaststelling dat ik mij evenzeer terug puber voelde… Met vlinders in mijn buik ben ik een paar weken later dan ook stiekem een woordje gaan toevoegen onder onze namen in mergelsteen. Het allermooiste is echter dat met de levenservaring van de volwassene die ik nu ben, ik op dat moment al wist dat dit pubergevoel heel diepe wortels heeft en langer dan een pubertijd gaat duren"…

Inge: "En hier zitten we nu, dit samen schrijvend, drie maanden later. We hebben elkaars kinderen ontmoet, elkaars ouders. We hebben verhalen gedeeld over ons beider verleden en onze dromen voor de toekomst. We verwonderen ons samen over het leven en genieten van wie we samen aan het worden zijn, van de relatie die we bouwen en hoe we merken dat onze liefde zich elke dag nog verdiept. Dat dat kan, de liefde van je leven vinden op je 47e en dat je daarmee alles kan delen. Daar zijn we zo dankbaar voor".

Jan: "Mijn Vlaamse liefje, wat voor moois kan ik daar nu nog aan toevoegen?!"

 

Jan (55) en Inge (47)

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)