> Succesverhalen > Dirk&Meike

Alle succesverhalen

Dirk en Meike

"Dankzij Parship hebben wij ons geluk gevonden en lijkt alsof we elkaar al jaren kennen" ,zo vertelt Dirk ons over zijn nieuwe relatie.

dating succes

Een eerste treffer was onze matchovereenkomst. 104 punten maar liefst. Eigenlijk was dat de tweede treffer. Het eerst kijk je toch naar een foto. Hoewel onduidelijk een klein beetje indruk krijg je wel. Het profiel is doorslaggevend. Een prima indeling gemaakt door Parship. Overzichtelijk en duidelijk. Onze allereerste kennismaking was een kort aardig chatje maar al snel ging dat over in lange mail wisselingen. Na een kleine onderbreking wegens vakantie hebben wij onze eerste afspraak gepland in de Brabantse hoofdstad. Dat was half oktober 2015.

Meike ging begin oktober met vakantie naar het mooie Mallorca maar door de leuke berichten die we elkaar stuurde voor die tijd bleef ze bij mij in gedachten. Nadat ze terug was gekomen heeft ze weer contact gezocht en uitgebreid verteld wat ze had meegemaakt. Ook zij had mij niet vergeten en in Mallorca vaak nagedacht over ons eerste contact. Het was zo heerlijk en fijn weer van haar te horen dat we en afspraak met elkaar hebben gemaakt om te kijken of er inderdaad die klik was die we eigenlijk allebei voelde door de berichten die we elkaar stuurde. Na een congres in Veldhoven op zaterdag 17 oktober hebben met elkaar afgesproken in 's Hertogenbosch. Mieke had de locatie uitgekozen maar vond het voor een eerste date niet geschikt. 's Hertogenbosch kende ik niet dus ze heeft me door de hele stad meegenomen totdat we een hele gezellige kroeg hadden gevonden waar we ons eerste wijntje hebben gedronken. Al snel voelde het heel goed en voor we het wisten waren de uren voorbij door al het praten en kregen we honger. Een stukje verderop in de straat zijn we gaan eten en verder gaan praten. We zijn om 1.00 uur de tent uit gegooid en als laatste vertrokken. Na een eerste zoen is ze naar huis gereden maar ik heb haar wel meteen uitgenodigd om elkaar het volgend weekend weer te zien.

Vanaf dat moment is de liefde tussen ons alleen maar sterker geworden en hebben we bijna elk weekend samen leuke dingen ondernomen. Concerten, musea, etentjes, familie- en vriendenbezoek en zelfs al vakantie gepland in de komende maanden. Dankzij Parship hebben wij ons geluk gevonden en lijkt alsof we elkaar al jaren kennen. We wonen wel niet bij elkaar in de buurt maar liefde kent geen afstand en dat ze dan ook geen probleem.

Zo vaak als mogelijk zien we elkaar en ook door de week plannen we de dingen zo dat we elkaar regelmatig zien.Nooit verwacht dat we door Parship elkaar zo snel zouden vinden. De info die we op Parship moeten en kunnen zetten is heel belangrijk om de goede nieuwe liefde te vinden.Paship veel dank voor jullie duidelijke en goede site waar zeker iedereen de ware kan vinden.

 

*op verzoek van dit stel hebben we de namen veranderd

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)