> Succesverhalen > José (47) en Hans (51)

Alle succesverhalen

José (47) en Hans (51)

Na een moeilijke tijd kwam José in contact met Hans via Parship. Het leek in eerste instantie nou niet de meest kansvolle match. Want wat is 59% vergeleken met kandidaten die boven de 80% scoren? Toch voelde ze dat dit wel eens wat kon zijn.

José: “Eigenlijk zat ik er even niet op te wachten toen Hans contact opnam. Ik had het even gehad met mannen. Maar toch, iets zei me dat ik toch moest reageren. Na het eerst kennismakingsberichtje raakten we al heel snel op dreef. Ik overspoelde Hans met vragen, en ik kreeg zoveel antwoorden terug waaruit voor mij bleek dat we met die 59% zoveel gemeen hadden dat de klik er eigenlijk wel in moest zitten.”

Foto’s
Hans: “We hebben foto’s uitgewisseld en na het zien van José’s foto schreef ik: Ik zou trots zijn als ik naast je mocht lopen.” José: vult aan: “Hij is trots dat hij naast mij mag lopen en ik ben trots dat ik naast hem mag lopen. Vier dagen na ons eerste berichtje aan elkaar besloten we elkaar te ontmoeten. Ons eerste afspraakje zou op zaterdagmorgen zijn in een restaurant aan een meer om samen koffie te drinken. Nou, die afspraak werd al snel vervroegd naar een avond eerder. Niet voor alleen koffie, maar voor een gezellig etentje thuis.”

Kennismaking
José gaat verder: “Vanaf dat die afspraak stond, hadden we het eigenlijk allebei niet meer. Ik liep behoorlijk zenuwachtig door mijn huis en telde elke minuut af. Hans, zo hoorde ik later, had precies hetzelfde. Zelfs zijn dochter merkte dat er iets met haar vader aan de hand was. De tijd kroop voorbij, maar eindelijk was het de afgesproken tijd voor de kennismaking en het etentje.” Hans: “In de hal van mijn flat zagen wij elkaar voor het eerst. Liefde op het eerste gezicht is een groot woord, maar het voelde duidelijk voor allebei goed.”

Rustig aan
“Een gevoel van, ja, dit is goed, dit klikt, dit is mooi,” vult José aan. “Onze lijfspreuk is eigenlijk ‘rustig aan’, maar rustig is het na die ontmoeting niet meer gegaan. Vaak lachen we daar om en we hebben al gezegd dat er straks in de slaapkamer een groot bord komt met de woorden rustig aan.” Hans: “De tijd vliegt voorbij. We hebben in de bijna vier maanden al veel met elkaar beleefd, van een stedentrip tot een korte vakantie, terrasje pakken, fietsen, wandelingen in de vroege ochtend, sporten en gewoon gezellig bij elkaar zijn.”

Gevoel
José: “We weten ook zeker dat de integratie van onze twee huizen echt geen maanden gaat duren. Liever vandaag dan morgen. Onze kinderen genieten ervan dat wij zo veel van elkaar houden en vinden het geweldig dat ook wij een partner voor het leven hebben gevonden. Wij kunnen echt iedereen Parship aanraden. Kijk niet alleen naar de percentages, maar ga ook op je gevoel af en zie wat er voor moois uit komt. Parship, bedankt dat jullie ons deze manier van dating hebben geboden!”

* José is financieel medewerkster en Hans technisch medewerker. Ze wonen in Den Haag.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)