> Succesverhalen > Anneke (42) en Charles (43)

Alle succesverhalen

Anneke (42) en Charles (43)

Charles was er wel klaar mee. Al langere tijd had hij geprobeerd om via verschillende sites een maatje te vinden. Er waren wel leuke contacten geweest, maar toch liep hij niet tegen de ware aan. Hij besloot ermee te stoppen. Maar net op het moment dat hij zijn Parship-account wilde opzeggen, zag hij een contactverzoek.

Anneke en Charles

“Een leuke dame vroeg wat zo’n grote kerel als ik dan wel manage”, vertelt Charles. “Ik had namelijk als beroep manager opgegeven. Haar profiel was wel leuk, ze beschreef zichzelf als ‘niet knap, wel leuk om naar te kijken’. Mijn interesse was gewekt. Ik vertelde mijn verhaal en gaf aan dat ik een dag later voor een week naar Amerika zou gaan voor mijn werk.”

Op papier
“In Amerika mailden we. Al snel begonnen we elkaar lijstjes met keuzevragen te sturen: rood of groen, strand of bos, wijn of bier. Na het antwoord van de een moest de ander antwoorden. Ruim honderd vragen verder konden we vaststellen dat ik liever op het strand ben en zij liever naar het bos gaat. Voor de rest klikte het wel heel goed. Op papier dan.”

Kerstdiner

“We spraken af om niet te bellen of te sms’en, maar direct na mijn thuiskomst elkaar te ontmoeten. Dus kort na mijn terugkomst stond ik bij haar voor de deur. Een mooie lange vrouw deed open en direct voelden we ons tot elkaar aangetrokken. De hele avond zaten we te praten en dat ging door tot in de kleine uurtjes. Met tegenzin namen we afscheid van elkaar. Twee weken later zat ik al aan het kerstdiner bij haar ouders; het leek alsof het nooit anders was geweest. De weken erna leerden we elkaar steeds beter kennen. We herkenden zo veel van onszelf in elkaar. Uren met elkaar praten afgewisseld met zalige periodes van stilte om gewoon van elkaars aanwezigheid te genieten.”

Kinderen
“Onze kinderen leerden elkaar ook kennen. Gelukkig ging dat ook allemaal goed, je wilt toch ook dat de drie jongens met elkaar door één deur kunnen. De vrienden en vriendinnen worden erbij betrokken en afzonderlijk ontvangen we mailtjes dat onze nieuwe partner toch wel erg leuk is.”

Dromen voor de toekomst
“Ach”, zegt Charles, “wat moet je nog meer vertellen? De lange gesprekken, de leuke uitjes, het delen van ervaringen uit het verleden, de dromen voor de toekomst? Om een lang verhaal kort te maken: we wonen nu zes maanden samen, ik heb vorige maand mijn flat verkocht en we hebben samen een huis gekocht. Nog drie maanden klussen en dan gaan we over. Een oud gezegde luidt: zoekt en gij zult vinden. Maar in ons geval is het: hij die net besloot om te stoppen met zoeken, wordt gevonden!”

* Anneke is verzuimcoach en Charles werkt als product manager software.
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)