> Succesverhalen > Merel (28) en Remco (33)

Alle succesverhalen

Merel (28) en Remco (33)

Dikwijls is de periode voor kerst een reden om op zoek te gaan naar datgene wat nog mist. Je hebt een goede baan, leuke vrienden en aan saaie momenten absoluut geen gebrek, maar samen is alles leuker. Dat gold ook voor Remco (33) en mijzelf (28). Gelukkig in het leven, maar geen tijd om in de kroeg op zoek te gaan naar een partner. Dus maar ingeschreven bij Parship.

Merel en Remco

Dezelfde zelfbeschrijving
Al snel volgde de eerste glimlach van Remco. ‘Het viel me direct op dat ze van lekker eten houdt en van het leven genieten.’ Voor Merel een reden om direct te reageren op de aansprekende beschrijving van Remco. Bovendien hadden ze beiden exact dezelfde zelfbeschrijving – als dat geen match was. Het meest opvallend aan Remco’s beschrijving was dat hij een levensgenieter pur sang is. Daarnaast sprong het enthousiasme van zijn profiel. Dat hij er op de foto’s alleraardigst uitzag, heeft natuurlijk ook zeker meegespeeld om contact met hem te houden.

Lange verhalen typen
Voor ons beiden was dit niet het eerste contact via Parship, maar wel direct het leukste. Steeds vermoeiender werd het om lange verhalen te typen, en de beste indruk krijg je toch als je elkaar spreekt. Zo ook maar snel een afspraak gemaakt, geheel low profile, om een kop koffie te drinken. Natuurlijk eerst foto’s uitgewisseld, dus een blind date was het niet echt. Maar toch heel spannend. ‘Ik stond te wachten bij de roltrap. Vanuit mijn ooghoeken zag ik Remco aan komen lopen en ik dacht: als dat hem is… ai, dan heb ik geluk.’ Diezelfde gedachte had Remco bij mij. Eerste dates zijn altijd in het begin een beetje ongemakkelijk, zo ook deze. En toch werd die eerste date een voorbeeld voor de vele dates die volgden. Zes uur lang gekletst tot diep in de nacht, en zoals het betaamt niet zoenen op de eerste date. Maar op de tweede date, na een fantastisch en heel gezellig avondje uit eten, was het raak!

Lekkere borrels
De maanden daarna volgden natuurlijk nog vele afspraakjes. Waarbij de frequentie per week steeds verder omhoogging. Voor mijn verjaardag kreeg ik zelfs een heel leuk cadeau. Een weekje weg naar een fantastisch leuke stad, mijn lievelingsstad Berlijn. Hier hebben we echt een enorm bijzondere tijd gehad met zijn tweetjes. Een mooi moment om elkaar beter te leren kennen als je een paar dagen intensief met elkaar doorbrengt. Dit allemaal onder het genot van lekkere borrels en goed eten. Heerlijk genieten van elkaar. Voor zijn verjaardag ben ik al druk in de weer, want dat wordt minstens zo leuk. Alleen al de voorpret die ik eraan beleef. En de hints die ik hem geef. Voor hem is het één grote verrassing.

Ook vrienden zien
We doen het nog steeds rustig aan, vooral omdat we wat er tussen ons is speciaal willen houden. We hebben allebei een druk (sociaal) leven en willen daarnaast vooral van elkaar genieten, maar niet onze vrienden minder zien. Maar dat is top te combineren. We zijn ervan overtuigd dat er nog mooie momenten zullen volgen. Even een blik in de toekomst: het leven wordt fantastisch! Bedankt Parship, voor dit geweldige cadeau!

* Op verzoek van het koppel zijn hun namen gefingeerd.
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)