> Succesverhalen > Ronald (63) en Ria (62)

Alle succesverhalen

Ronald (63) en Ria (62)

Hier vertellen Ria en Ronald hun ervaring met Parship: "Begin februari hebben Ria en ik via Parship interesse in elkaar getoond. Mijn abonnement liep op 22 februari af, maar we hebben via de persoonlijke e-mail contact gehouden. Omdat ik in maart voor een kleine maand naar Indonesiƫ ging, kwam het eind april pas tot de eerste ontmoeting. Ria had voor die tijd al wel een foto naar mij gestuurd en ik was door haar jeugdige uitstraling meteen verkocht."

Ria en Ronald

Ria en Ronald schreven ons over hun ervaring met Parship. Lees hun succesverhaal hier!

Zelfde interesses
De eerste kennismaking ging zo goed, dat er in mei en juni nog drie afspraken volgden. Het feit dat ik een tijdje in het onderwijs gewerkt heb en Ria dat nu nog drie dagen per week doet, gaf overeenstemming in onze interesses. Verder vinden we het allebei heel leuk om te tennissen, te wandelen en te fietsen. Daar komt nog eens bij dat we allebei van koken houden.

Andere dates tussendoor
In juli raakte de voortgang op losse schroeven vanwege de vakantie van Ria. Bovendien had ze via Parship een andere man ontmoet die ze beter wilde leren kennen. Zodoende volgde er geen afspraak meer met elkaar. We hebben daarna via onze emailadressen nog wel contact gehouden en ik heb eind juli mijn abonnement weer opnieuw geactiveerd. Dat leidde voor mij tot nieuwe contacten. Op 26 augustus kwam het weer tot persoonlijk contact tussen Ria en mij. Het feit dat ik weer nieuwe afspraken via Parship maakte, zat haar toch niet zo lekker en haar abonnement was op 12 augustus afgelopen. We besloten toen elkaar een tweede kans te geven.

Vervroegd pensioen
We maken nu gemiddeld drie keer per maand een afspraak van twee tot drie dagen, dus ondertussen kan er worden gesproken van een relatie op LAT-basis. Deze relatie zal de komende tijd wel zo blijven, omdat Ria nog een thuiswonende studerende zoon heeft en besloten heeft om met vervroegd pensioen te gaan. Na haar pensionering zien we wel weer verder. Inmiddels hebben we al geleerd elkaar te accepteren hoe we zijn, zodat we nu kunnen zeggen dat onze relatie via Parship tot stand is gekomen.

* Ronald is gepensioneerd en Ria werkt nu nog als lerares.
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)