> Succesverhalen > Johan (39) en Monique (41)

Alle succesverhalen

Johan (39) en Monique (41)

Johan: ‘Ik heb mij ingeschreven op Parship, omdat ik in mijn omgeving niet makkelijk iemand tegen het lijf loop. In de kroeg is iedereen jonger, je zit net in die leeftijd dat de meeste vrouwen niet meer uitgaan en dan leer je ook niemand kennen. Dus dan maar proberen via Parship. Ik kreeg deze tip van iemand uit mijn familie, omdat op deze site gekeken wordt naar interesses en overeenkomsten. Eerst kijken hoe het klikt en dan pas het uiterlijk.

Johan en Monique

Johan: ‘Ik heb zelf een keer eerder met iemand via internet gedate, maar die persoon deed zich anders voor dan ze was en had een boel verzwegen. Al snel daarna leerde ik Monique kennen op Parship. Het klikte goed vanaf het begin en we hebben een maand elke dag gechat. We keken er echt naar uit, telkens de mail checken of er al wat binnen was. Ze heeft vier kinderen, maar dat is geen enkel probleem. Natuurlijk wel kijken of het onderling gaat klikken. Na een maand hebben we wat afgesproken in Ede. Een beetje tussen onze woonplaatsen in. We zijn wat gaan eten bij de Griek, maar we hadden al zo veel gechat dat het eigenlijk vanzelf liep toen we elkaar voor het eerst zagen. Gelijk na die dag zijn we niet meer van elkaar te scheiden. Het is een voordeel dat we veel matchingpunten hebben en veel gemeen. Tijdens de date vielen we niet stil.

‘We zijn nu bijna een half jaar samen, ik woon nu al ongeveer bij haar in, haha. Haar kinderen gaan hier naar school, dus is dit de beste oplossing. Het klikt erg goed met de kinderen, het loopt helemaal vanzelf. We zijn al naar de dierentuin met ze geweest en naar het strand, en we gaan nog veel leuke dingen samen met ze doen. Ik ben erg blij dat ik Monique heb leren kennen. Parship bedankt!

Simpel maar aansprekend bericht
Monique: ‘Na een ervaring op een andere site en toch wel “nieuwsgierig zijn naar” heb ik me op Parship ingeschreven. Vooral omdat hier gevraagd werd een profiel in te vullen op basis waarvan een match zou worden gemaakt op interesses en overeenkomsten. Ik had een prima leven samen met mijn vier kids, maar miste toch iemand naast me! Zo schreef ik me dus in en kreeg al snel berichten... Waaronder dat van Johan waar ik direct op reageerde. Het was een simpel bericht, maar het sprak me aan.

‘Toen begon het chatten tussen ons, elke dag een maand lang! Ik kon niet wachten tot ik weer kon kijken of er een bericht was van Johan, reageerde daar meteen weer op en eigenlijk raakten we niet uitgepraat. We werden, na ook wat foto’s te hebben uitgewisseld, steeds nieuwsgieriger en na deze maand hebben we dan ook afgesproken. Samen eten bij de Griek in Ede. Niet direct onze eigen woonplaatsen, maar gewoon ertussen in. Johan schreef het al: we hadden elkaar al zo veel verteld dat de ontmoeting erg makkelijk verliep en we gewoon verdergingen waar we met chatten gebleven waren.

‘Vanaf die dag zijn we samen en dat is nu een half jaar geleden. Tussen ons wisten we inmiddels dat het klikte, maar ik heb ook vier kinderen waarmee Johan kennis ging maken. Ook dit verliep prima en inmiddels zijn we alle vijf gek op Johan! Ik hoop voor de rest van mijn leven gelukkig te worden en te zijn met hem! Dus ook ik ben heel blij dat ik Johan heb leren kennen dankzij Parship. Bedankt!

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)