> Succesverhalen > Timo (39) en Indy (30)

Alle succesverhalen

Timo (39) en Indy (30)

Hier vertellen Timo en Indy over hun ervaringen met online datingsite Parship: De mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen kost tijd en is lastig. En op welke manier en plaats kan dit op ‘oudere’ leeftijd? Meestal was er met de andere contacten totaal geen klik. Via een contactverzoek vanuit Timo’s kant is het contact tot stand gekomen. Daarna een telefoontje dat erg gezellig was, de dag erna de stad in: wat gedronken en uit eten geweest. Erg leuk. Daarna wekelijks contact.

Timo en Indy

Andere dates
Door drukke werkzaamheden van beide kanten is het contact een periode minder intensief geweest, maar we misten elkaar wel erg. In die periode waarin we minder met elkaar omgingen, hadden we dates met andere mensen. Deze vielen heel erg tegen, de klik was er totaal niet. Maar ja, dat was achteraf gezien ook erg logisch, want we voel(d)en wel zielsveel voor elkaar.

Legendarisch
Wat heel leuk ging is de manier waarop we ertoe kwamen om onze gevoelens naar elkaar uit te spreken. We mailden ondertussen dagelijks meerdere keren en gingen steeds vaker samen iets ondernemen; bios, theater, uit eten, gewoon shoppen en noem maar op. Na een keer samen te hebben gekookt was er nog veel eten over, dus gaf Timo me eten mee in (ondertussen legendarische) bakjes.

Een serie kussen
Uiteindelijk ben ik erover gaan nadenken wat dit allemaal voor me betekende en wilde ik ook graag weten wat het voor Timo betekende, maar ja, hoe leg je zoiets aan? En toen bedacht ik: de bakjes, die moet ie natuurlijk terug hebben! Geniaal toch?! Maar Timo had die bakjes helemaal niet nodig, dus het dreigde alsnog niet te lukken. Wat nu? Ik dacht: ik moet het weten, ik laat die bakjes mooi niet los. Gelukkig vond Timo het prima dat ik ze even na het sporten zou komen langsbrengen. Zo gezegd zo gedaan en ons gesprek eindigde in een serie heerlijke kussen en sindsdien hebben we een superrelatie!!! We zien elkaar minimaal vier dagen per week en dit mogen er eigenlijk wel zeven zijn… We zijn al twee keer op vakantie geweest.

Indy: "Timo is gewoon de man van mijn dromen, we hebben dezelfde hobby’s en interesses, hij is lief, supergevoelig, mooi, humoristisch, tja wat niet."

Timo: "Indy is mijn grote liefde, eigenlijk al vanaf het begin. Wow, wat een supervrouw!"

* Timo en Indy wonen beiden in Arnhem. Hij is bedrijfsadviseur en zij zzp taxateur.

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

Wanneer u op Partner zoeken klikt, accepteert u onze Algemene Voorwaarden, onze Cookie Policy en verklaart u ons privacybeleid te hebben gelezen.

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)