> Succesverhalen > Mirjam (37) en Hans (46)

Alle succesverhalen

Mirjam (37) en Hans (46)

Ons verhaal is begonnen met het versturen van een glimlach door Mirjam, als reactie op wat Hans aangaf als de twee belangrijkste dingen in zijn leven: zijn handen om uiting te kunnen geven aan zijn creativiteit. Mirjam: ‘Zelf had ik iets heel anders aangegeven, maar zijn beschrijving had vanwege mijn werk ook de mijne kunnen zijn.

Mirjam en Hans

Vervolgens heb ik zo’n drie weken geen antwoord daarop gehad en was ik er verder niet meer mee bezig. Sowieso was ik van plan te stoppen met Parship. Ik heb een aantal dates gehad, maar er was er niet echt iemand waarbij ik aan een tweede date dacht. Omdat het zoeken, mailen en daten best veel tijd in beslag nam, naast mijn drukke baan, besloot ik op gegeven moment maar te stoppen.’

Koele reactie

Totdat ze ineens een mail van Hans terugkreeg. ‘Daar heb ik in eerste instantie redelijk koeltjes op gereageerd: ik ging juist twee weken op vakantie en mijn abonnement liep bijna af, dus wat mij betreft had het weinig zin meer. Ik twijfelde om mijn eigen e-mailadres te geven. Tot ik een mail terugkreeg met de reactie dat hij na mij een week op vakantie ging en of het misschien leuk was daarna onze IJslandervaringen uit te wisselen. Hij had gezien dat ik daar al eerder was geweest en hij zou daar nu net heengaan. Zo heb ik dan toch mijn mailadres gegeven en hadden we een maand later een koffiedate.

Zeven uur op een terras

Omdat ze beiden niet veel zin hadden in een uitgebreide mailwisseling hebben ze elkaar vrij snel al ontmoet. Hans: ‘Toevallig bleken we allebei aan het eind van ons abonnement te zijn en geen nieuwe date-afspraken meer te willen maken, dat was al een eerste overeenkomst. Onze eerste date bleef niet bij koffie alleen, we hebben uiteindelijk bijna zeven uur op een terras gezeten en gezellig gegeten. We bleken bijzonder veel overeenkomsten te hebben, veel dezelfde ideeën en hobby’s, maar ook persoonlijke overeenkomsten. Het was één van de laatste warme nazomeravonden, waarop het tot laat op de avond nog heerlijk weer was, met een mooi uitzicht over het water van de Rijn.’

Toilettas ophalen

Die avond waren ze het er allebei over eens dat ze zeker nog eens moesten afspreken, om te eten en ook naar de film te gaan. ‘Een week later zaten we voor onze tweede date bij “The American”, omdat we benieuwd waren naar de bijdrage van Anton Corbijn in deze film’, vertelt Hans. ‘De aandacht hadden we er niet continu bij, al tijdens de film bleek dat we elkaar meer dan leuk vonden. We konden elkaar die avond niet meer alleen naar huis laten gaan. Na een hele rit om een toilettas op te halen hebben we uiteindelijk de hele nacht samen doorgebracht en volgepraat. Het voelde alsof we elkaar al maanden kenden! Een maand later hadden we al een gezellig weekend in Brussel en daar borrelden weer nieuwe reisplannen op voor de periode tussen kerst en oudjaar. Nu hebben we het heerlijke gevoel dat we elkaars hart gevonden hebben en we elkaar al niet meer kunnen missen. We gaan dus samen verder!

* Mirjam en Hans werken beiden als adviseur. Zij woont in Arnhem en hij in Weurt.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)