> Succesverhalen > Harold (38) en Christa (33)

Alle succesverhalen

Harold (38) en Christa (33)

Christa had nooit gedacht dat ze een partner zou zoeken via het internet. Maar toch, ze was al een tijdje single en het leek haar een goede, veilige manier om iemand te leren kennen. Na lang nadenken schreef ze zich in bij Parship. Een aantal vriendinnen hadden haar dit aangeraden. En ze dacht uiteindelijk: Vooruit dan maar, wat kan me gebeuren?

Christa & Harold

Harold: “Ik heb me in april ingeschreven bij Parship. Ik dacht: misschien ontmoet ik zo wel iemand, want ik ben niet iemand die zomaar een vrouw die ik niet ken aanspreekt. Wat ik prettig vond aan Parship was het feit dat je het eerste contact zoekt via mail. Zo kun je elkaars interesses ontdekken. Ik kwam in contact met Christa via een ijsbreker, omdat ik niet echt wist wat ik voor een vraag moest stellen. Gelukkig kreeg ik direct een ijsbreker terug.” 

Stroomversnelling

Christa: “De score van de ijsbreker was 50/50. Na deze ijsbreker kwam het eerste echte mailtje. Deze ging uiteraard over de ijsbreker, en op basis van de postcode kwamen we al snel tot de conclusie dat we redelijk dicht bij elkaar woonden. Vanaf dat moment kwam alles in een stroomversnelling. Iedere avond gingen er diverse mailtjes heen en weer. Alles was bespreekbaar.” Harold: “Het was vanaf het begin direct heel open en eerlijk.”

Verliefd
Harold: “Na een paar dagen mailde ze mij dat ze misschien al wel verliefd was en ze vroeg of dat al kon zo op zo’n korte termijn en via de mail. Ik zei dat ik dezelfde gevoelens had en dus ook wel snel wilde afspreken.” Christa: “Nou, stiekem had ik hier in de planning van het volgende weekend al rekening mee gehouden, maar ik had zelf niet het lef om een voorstel te doen. We spraken af in mijn woonplaats op het station. Hoe meer de week vorderde, hoe spannender het voor mij werd. Je kunt over de mail misschien makkelijk kletsen, maar wat als dat nu heel anders is als je elkaar ontmoet!”

Vonk
Harold: “Ik vond haar gelijk zo leuk dat ik direct dacht: Dit is haar.” Christa: “De vonk sloeg echt gelijk over. Sinds die tijd zien we elkaar elk weekend en soms ook nog door de week omdat we elkaar gewoon vaak willen zien. We zijn nu drie maanden bij elkaar. Alles gaat prima. We voelen elkaar goed aan en zijn heel verliefd.”

* Christa werkt in de financiƫle sector en woont in Zwolle. Harold is magazijnmedewerker en woont in Zwartsluis. Beide namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)