> Succesverhalen > Joop & Ineke

Alle succesverhalen

Joop & Ineke

Lees hier hoe Joop en Ineke een waar succesverhaal vormden. "Vanaf dat moment was ik mijn hart al verloren".

Het dating succesverhaal van Joop en Ineke

Voordat ik me heb ingeschreven bij een datingsite, heb ik via het internet een klein onderzoekje gedaan om uit te zoeken waar ik me in moest gaan schrijven. Naar mijn mening was Parship de beste kandidaat. Veilig en geen selectie op alleen maar plaatjes. Het invullen van de vele vragen heb ik met plezier, openheid en eerlijkheid gedaan. Ben er echt even voor gaan zitten, want ik wilde een volledig beeld van mezelf geven. Heb ook de tips op de site goed gelezen. Ook heb ik veel geschreven in de vrije teksten en het maximum aan foto's toegevoegd.

Het matching punten principe heb ik als zeer prettig ervaren. Je kan meteen goed zien aan de hand van de ingevulde gegevens wie hetzelfde over een aantal zaken denkt en doet.
De eerste berichten van andere kandidaten kwamen al zeer spoedig door middel van de duimpjes op verschillende teksten van mij. Ik gaf dan meteen mijn foto's vrij aan een ieder die in matching punten boven de 100 zat. Ik had natuurlijk ook mijn voorkeuren.

Bij een dame waren die punten onwijs hoog. 122 maar liefst. Zij reageerde met een aantal duimpjes, waarna ik mijn foto's vrijgegeven heb. Zij antwoordde daarna met een bericht over de hoge punten en de opmerking dat dat niet alles zegt. Gaf ook haar foto's vrij. En eigenlijk was een afspraak in 1 dag beklonken. Want we wilden elkaar ‘live’ ervaren. Ook het vrijgeven van elkaars emailadressen zodat we niet meer via de site hoefden te communiceren.
We hebben met elkaar gemaild en ons levensverhaal naar elkaar geschreven. Ook om elkaar wat beter te leren kennen voordat we elkaar zouden zien. Dat heb ik als erg prettig ervaren. Dat breekt de spanning voor een eerste ontmoeting ook een beetje, immers je weet al het een en ander over de persoon. We kwamen erachter dat we ook in dezelfde maand jarig waren.
Een afspraak was zo gemaakt. Op neutraal terrein natuurlijk. Ik zou haar ophalen van het station. Altijd spannend zo n eerste ontmoeting. Ze hield (ook) van wandelen, dus lekker wandelen door de stad al pratend, vragen stellend en antwoordend; elkaar ervaren. Kopje koffie drinken natuurlijk. Het was al heel genoeglijk zo. Na weer wat wandelen een café bezocht waar later op de dag live muziek zou klinken. De muziek was prachtig en tijdens dat optreden voelde ik haar hoofd op mijn schouder rusten.

Vanaf dat moment was ik mijn hart al verloren. De dag afgesloten met samen eten bij de Italiaan.Ik heb haar naar huis gebracht natuurlijk en met een knuffel en een kus afscheid genomen. Maar niet voor lang.

Na dik een maand heb ik intrek genomen in haar huis. Eigenlijk wilde zij nog meer tijd om te wennen. Maar na een paar bezoekjes en de zeer eenzame periodes daartussen waarin we elkaar misten werd er bij haar ruimte in de kasten gemaakt en en de onvermijdelijke beslissing genomen.

Nog enkele tips voor daters:

  • Lees en luister goed. Reageer daarop.
  • Wees eerlijk en open over jezelf.
  • Openheid ontwapent.
  • Stel veel vragen aan elkaar.
     

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)