> Succesverhalen > Lydia & Stephen

Alle succesverhalen

Lydia & Stephen

"Voel me echt de gelukkigste vrouw op aarde", zegt Lydia tegen ons nadat ze Stephen leerde kennen. Wat een compliment!

et

"Vond het eerst heel erg eng om via parship een partner te zoeken maar heb toch de stoute schoenen aan gedaan. Ik raakte aan de praat met een hele lieve man. Hij vertelde dat hij al 10 jaar gescheiden was en drie kinderen had; de jongste heeft dezelfde leeftijd als mijn dochter dat vond ik ook wel fijn. We vroegen om elkaars foto vrij te geven en toen dacht ik: dat is wel een hele mooie man...

Hij komt uit Oldenzaal en ik uit Groningen ik dacht die knapt af op de afstand maar nee... We waren toch wel heel nieuwsgierig naar elkaar geworden en we spraken af bij Van der Valk, in Westerbroek. We spraken af op een zondag. Ik was natuurlijk veel te vroeg, was op van de zenuwen, en toen ging mijn telefoon; mijn hart klopte heel hard... dat was hij! Ik dacht: die belt af, maar nee, stond in de file bij Duitsland.

Maar gelukkig hij kwam wel maar iets later, nog even wachten dus. En toen kwam hij binnen ik dacht 'wow die komt niet voor mij', maar toch, we zijn wat gaan drinken en het was een heel fijn gesprek .

De tijd was zo voorbij we namen afscheid bij van de Valk .1 maal thuis gekomen kon ik hem niet meer uit mijn hoofd zetten. Spraken nog een paar keer af en het voelde zo goed van bij de kanten , met de kinderen klikt het ook van beide kanten. We zijn nu een half jaar verder en het gaat zo goed! We zijn allebei echt verliefd op elkaar!

Dus we besloten om samen verder te gaan, maar ja: waar gaan we wonen? Daar waren we eigenlijk al gauw over uit; hij gaat alles opgeven in Oldenzaal en komt naar Groningen. Hij gaat daar alles opgeven om binnenkort bij mij en mijn dochter te komen wonen.

Voel me echt de gelukkigste vrouw op aarde voelt zo goed en fijn echt fantastisch!!"
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)