> Succesverhalen > Sandra en Rob

Alle succesverhalen

Sandra en Rob

Sandra hoopte vanzelf een nieuwe liefde te ontmoeten, maar toen dit niet gebeurde schreef ze zich in een opwelling in bij Parship. Rob was er niet helemaal zeker van of hij zich wilde inschrijven op een relatiesite, maar uiteindelijk besloot hij het toch te doen. Rob had een aantal maanden meerdere contacten, maar deze liepen nergens op uit: hij begon te twijfelen of dit wel de juiste manier was. Toch vond hij uiteindelijk via Parship de ware.

Sandra & Rob

Sandra: “Ik had bedacht wat voor soort man ik zou willen. Mijn wens was dat hij niet zou roken en geen baard, snor of een dikke buik zou hebben. Wel wilde ik erg graag dat hij van klassieke muziek zou houden, omdat ik daar vrijwel dagelijks naar luister. Toen ik na het eerste contact Robs foto te zien kreeg, had hij een snor. Ook bleek hij zelden naar klassieke muziek te luisteren. Toch ben ik doorgegaan met het e-mailcontact.”

Eerste aanblik

“Al snel stelde Rob voor om elkaar te ontmoeten, omdat je dan veel beter kunt beslissen of je met elkaar door wilt gaan”, vertelt Sandra. “Ik verwachtte er niet veel van omdat het mijn eerste afspraak was. Bij de eerste aanblik was hij helemaal niet het type man waar ik op zou vallen, ondanks dat hij zijn snor inmiddels had afgeschoren.” Rob: “De eerste ontmoeting is altijd spannend en hoewel Sandra in eerste instantie niet meteen het type was waar ik op af zou stappen, hadden we een heel gezellige avond. We zijn gaan eten bij een Italiaans restaurant in Leiden en hebben een fantastische avond gehad, heel gezellig en vertrouwd.”

Rekening

Rob: “Bij het afscheid aan het einde van de avond wisten we niet zeker of we elkaar nog een keer zouden zien. We hadden daar in ieder geval geen afspraak over gemaakt. Maar ons geluk was dat ik de rekening in het restaurant had betaald, waar Sandra in eerste instantie niet mee akkoord ging.” Sandra vult aan: “Dat vond ik niet zo leuk omdat ik niet wilde dat mijn toekomstige dates dat altijd zouden doen. Toch heb ik daarna Rob uitgenodigd om nog een keer uit eten te gaan, terwijl ik ook al een eerste ontmoeting zou hebben met iemand die wel van klassieke muziek hield. Ik wist dat Rob ook doorging met daten.”

Sneltreinvaart

“Deze keer was het alsof we elkaar al langer kenden en voelden we wederzijds veel meer voor elkaar dan bij de eerste ontmoeting,” vertelt Rob. Sandra: “Na die avond ging alles in een sneltreinvaart. Sindsdien zien we elkaar bijna dagelijks. We hebben ook al een heerlijke vakantie samen achter de rug.” Rob: “Die vakantie was fantastisch. We hebben het nu heel gezellig en fijn samen en zijn veel bij elkaar.” Sandra: “We dromen nu zelfs al over samenwonen!”

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)