> Succesverhalen > Tineke & Paul

Alle succesverhalen

Tineke & Paul

Vanaf het moment dat ik zijn profiel signaleerde, wist ik het! Dit zou zomaar de man kunnen zijn waarmee ik de rest van mijn leven ga delen. Mijn hart bonkte in mijn keel. Ik had mij nog zo voorgenomen om niet meer zelf contact te leggen – mannen willen jagen.

Partner zoeken

Vanaf het moment dat ik zijn profiel signaleerde, wist ik het! Dit zou zomaar de man kunnen zijn waarmee ik de rest van mijn leven ga delen. Mijn hart bonkte in mijn keel. Ik had mij nog zo voorgenomen om niet meer zelf contact te leggen – mannen willen jagen. Maar na 5 jaar gezocht te hebben naar de ware wilde ik deze kans niet voorbij laten gaan. Dus maak er werk van!, dacht ik. Ik trok de stoute schoenen aan en stuurde een berichtje naar Paul. Tot mijn verrassing kwam er direct een reactie terug… een heel leuke reactie zelfs! Ik merkte gelijk dat deze man echt serieus was en een inhoudelijke reactie teruggaf. Hij wist zich direct in mij te verplaatsen, en vice versa natuurlijk. Daardoor merkte ik dat hij een betrokken persoon is en echt energie wil steken in het aangaan van een hechte relatie.

Geen franje
Na een paar weken mailen hebben we onze eerste afspraak gemaakt: in Utrecht. Ik was iets later dan afgesproken in de stad en wist zeker dat hij er toch echt wel moest zijn. Ik belde hem op en hij bleek aan de andere kant van de parkeergarage te staan. ‘Ik kom er direct aan, tot zo!’, zei hij op een vrolijke toon. En opeens… stond hij voor mij! Ik voelde me helemaal senang: hij was in levenden lijve de man zoals ik hem heb leren kennen via zijn profiel en berichtjes. Geen franje, geen mooie praatjes of grootdoenerij: nee, dit ben ik! De eerste gedachte die in mij opkwam was: hij is echt leuk!

Ontspringende lente
Paul en ik bezochten een leuk terras aan de grachten van Utrecht, bij het Radboudkasteel. We hadden tijd tekort om te eten, te drinken en te praten – de avond vloog voorbij. Opeens signaleerden we dat iedereen al vertrokken was en het horecapersoneel op de achtergrond genoot van ons gezellige tafereeltje. We sloten de avond af in de Wintertuin, en gek genoeg voelde het alsof de lente in ons ontsprong: wat een heerlijk gevoel om opeens te beseffen dat je elkaar echt bereikt. Dat je je gehoord en gezien voelt, en dat je al die jaren dacht dat ware liefde niet voor je was weggelegd en nu mag ervaren hoe het voelt om weer 18 te zijn en een nieuwe start te maken. Maar dan wel met de wijze lessen van het leven en de zekerheid dat je weet wat je wel wilt en nodig hebt.

Gemis en pijn
Nu, na ruim zeven maanden, genieten we nog steeds van het heerlijke gevoel van ware liefde. Het wordt steeds sterker en daardoor zijn er ook een steeds groter gemis en pijn als we na het heerlijke weekend weer ieder onze kant opgaan. Maar het warme, oprechte gevoel nemen we mee. Wetende dat deze herkansing zo goed voelt en waardevol en speciaal is. Elke stap die we samen maken, levert warme herinneringen en bouwstenen op voor de toekomst. Ook de hobbels, die een moment van bezinning maar zeker ook groei zijn!

Zielmaatje
Paul en ik hebben een toekomst waarin we samen geloven en die we heel erg koesteren. Juist omdat we beiden al de 50 jaar zijn gepasseerd, weten we hoe kostbaar het is als je je levensmaatje, je zielmaatje, gevonden hebt. Dank Parship, zonder jullie was het niet zo gemakkelijk geweest om de weg van de Randstad naar Noord-Brabant te vinden.

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

Wanneer u op Partner zoeken klikt, accepteert u onze Algemene Voorwaarden, onze Cookie Policy en verklaart u ons privacybeleid te hebben gelezen.

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)