> Succesverhalen > Gert (27) en Sonja (25)

Alle succesverhalen

Gert (27) en Sonja (25)

Na ruim een halfjaar single te zijn geweest met een roerige tijd achter de rug vond Gert (27) het weer ‘tijd worden voor een vriendin’. Aangezien hij niet iemand is die makkelijk in de kroeg op een leuke dame afstapt, besloot hij via internet te gaan kijken. Hier vertelt hij hoe hij Sonja (25) ontmoette:

Gert en Sonja

Ik vond het eigenlijk maar niks, maar was ook wel nieuwsgierig. Na een dag onbetaald lid te zijn kreeg ik een aantal reacties en werd ik wel erg benieuwd naar wat daarin stond. Ik heb toen toch maar betaald om te kijken wat het was. Er zaten leuke reacties bij, maar één sprong eruit. Na ruim honderd mailtjes over en weer besloot ik mijn nummer door te geven met de boodschap: ‘Kijk maar of je er iets mee kunt…’ Niet lang daarna begon het sms’en en toen natuurlijk ook het bellen.

Gierende zenuwen
Op een gegeven moment zaten we weer aan de telefoon en zei ik haar dat, als zij zei dat het goed was, ik gelijk in de auto zou stappen om langs te komen (ondertussen 21:45 uur). Dat is goed, zei ze en kwam ook met het adres. Ik ging akkoord en hing op. Gelijk gierden de zenuwen door mijn lijf. Ik had haar al veel gemaild, ge-sms’t en gebeld. Maar live is toch anders. Wat trek ik aan, kom ik wel goed over, gaat de eerste indruk wel goed komen, et cetera et cetera. Ik kreeg ook een sms’je terug met diezelfde melding van haar (zou het toeval zijn geweest?).

Ongepland op de bank
Tachtig kilometer later zat ik wat gespannen op haar bank en zaten we te kletsen over hoe het tot dan toe allemaal gegaan was. Beiden met onder andere de gedachten ‘gaan we zoenen, kan dat wel bij de eerste ontmoeting, begin ik of de ander’. Zij kwam vrij dichtbij zitten waardoor ik het idee kreeg dat ze wilde zoenen. Wat ik ook wel wilde. Na wat twijfelen gaf ik haar de eerste zoen. Dit bleek niet haar planning of bedoeling, maar het was wel een zeer welkome verrassing.

Rustig vaarwater
Nu negen maanden later (nee, geen kleine op komst) zijn we nog steeds samen. De tweede vakantie staat voor de deur (twee weken naar Turkije) en de samenwoonplannen nemen zeer serieuze vormen aan. Het gaat zo goed dat we zelfs niet twijfelen over kopen en een hypotheek. Zij heeft besloten om mijn kant op te komen, hier in de buurt samen een huis te kopen en een leven op te bouwen met mij. Het blijkt dus dat we een zeer goeie klik hebben. En wat we ook allebei erg fijn vinden, is dat we het heel goed met elkaars vrienden en familie kunnen vinden en van hen veel positieve reacties krijgen over ‘haar leuke vriend’ of ‘mijn leuke vriendin’. Mijn leven komt dus echt in rustig vaarwater. Nieuwe fantastische vriendin, nieuwe baan, nieuwe woning, nieuwe toekomst. Ik kan dus oprecht zeggen: Parship bedankt!
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

Wanneer u op Partner zoeken klikt, accepteert u onze Algemene Voorwaarden, onze Cookie Policy en verklaart u ons privacybeleid te hebben gelezen.

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)