> Succesverhalen > Nicolien & Bernd

Alle succesverhalen

Nicolien & Bernd

"Zonder Parship had dit waarschijnlijk nooit plaats gevonden", zo vertelt Nicolien ons over haar nieuwe relatie.

dating succes

Na wat meer gegevens uitgewisseld te hebben via de mail hadden we al snel de eerste ontmoeting en wel op woensdag 17 februari. Omdat we 40 km uit elkaar wonen heb ik mij bij huis op laten pikken. Toen ik hem aan zag komen ben ik naar buiten gegaan en zijn we naar Gorkum gereden. Na een gezellige middag zijn we s'avonds lekker gaan eten.Tijdens het eten werd afgesproken dat we elkaar de volgende dinsdag 23 februari weer zouden ontmoeten.

Omdat hij die dag het hondje van zijn kleindochter als loge had zijn we gezellig met z'n drieën gaan wandelen in de vrije natuur en werd de middag afgesloten met een kopje koffie in Meerkerk.Tijdens de koffie heb ik hem gevraagd of hij zondags mee wilde naar de verjaardag van mijn dochter en dat wilde hij wel. En toen hij ook in goede aarde viel bij de aanwezige familie was de klik compleet. Dinsdag 2 maart ben ik met hem meegegaan naar zijn huis in Rotterdam. Na een romantische nacht en ochtend werd ik woensdagavond weer veilig thuis gebracht. De weken daarna hebben wij gedeeltelijk samen doorgebracht en afgelopen paasdagen hebben wij gezellig in Arnhem bij hotel Groot Warnsborn doorgebracht.

Wij hebben het nog steeds leuk en gezellig met elkaar en hopen in de toekomst samen door het leven te gaan .
Zonder Parship had dit waarschijnlijk nooit plaats gevonden.

 

*op verzoek van dit stel hebben we de namen veranderd

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)