> Succesverhalen > Kim en Bart

Alle succesverhalen

Kim&Bart

"Wij hebben veel dezelfde interesses en staan op dezelfde manier in het leven", zo vertelt Bart ons over zijn nieuwe relatie.

dating succes

Omdat ik er zeker van was dat ik niet alleen wilde blijven heb ik mij in december 2015 aangemeld op Parship. Al snel kwamen er veel berichtjes binnen in mijn mailbox. Vanzelfsprekend sprak de één mij meer aan dan de ander. Zoals het hoort, heb ik iedereen een reactie gestuurd. Met twee dames had ik afgesproken en dit waren leuke ontmoetingen, maar de juiste “klik” was er niet. Totdat ik begin februari een complimentje ontving van een dame. Haar profiel sprak mij gelijk aan. Net als bij mij, is haar partner ook overleden. Ik heb haar gelijk een reactie gestuurd en al snel kwam er ook weer een reactie terug. Zo ontstond er een leuke wisseling van mailtjes en de inhoud hiervan ging ook gelijk ergens over.

Na ongeveer vier dagen hebben wij met elkaar gebeld en ook dit verliep soepel en prettig. Met elkaar afspreken kon helaas niet, omdat ik voor mijn werk een week naar het buitenland moest. Deze week hebben wij dagelijks 1 a 2 maal per dag met elkaar gebeld en op zo’n manier ontstond er een goed contact tussen ons. Maar ja, mailen en bellen ging heel goed, maar we hadden elkaar nog niet gezien en dit wilden wij beiden heel graag. En zo gebeurde het dat ik op zaterdagmorgen, na een reis van 18 uur, om 04.45 uur op Schiphol landde en hierna gelijk ben doorgereden naar haar huis. Wij waren ons er van bewust dat het niet gebruikelijk is om gelijk bij iemand thuis af te spreken, maar ons gevoel was zo goed, dat dit ons geen probleem leek. Zij had lekker eten voor mij klaar staan. Dus om 7 uur ’s morgens zat zij aan haar ontbijt en ik aan soep en gehaktballetjes onder het genot van een glaasje bubbeltjes. Het was gelijk heel vertrouwd en de goede “klik” was er gelukkig.

Nu zijn wij 6 weken verder en hebben het heel goed samen, alles lijkt te kloppen. Wij hebben veel dezelfde interesses en staan op dezelfde manier in het leven. Wij gaan er van uit dat wij nog een leuke en gelukkige tijd met elkaar hebben en samen oud kunnen worden. Zonder Parship hadden wij elkaar nooit ontmoet, dus Parship………..bedankt!

 


Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)