> Succesverhalen > Lieke en Roderick

Alle succesverhalen

Lieke & Roderick

"Toen hij zag dat ik zijn profiel bezocht had kreeg ik een vlotte reactie van hem, met de strekking: "Veelbelovend. Kans op wrijving. UITDAGING!", zo vertelt Lieke (52) ons over haar relatie via Parship.

dating succes

Sinds okt 2015 was ik (Lieke, 52) aan het daten, en had ik een aantal aardige mannen ontmoet. Maar steeds kreeg ik een onbestemd, haast benauwd gevoel, ook fysiek, als ik bedacht met die man eventueel de rest van mijn leven te gaan delen. Ik paste daarom mijn wensen in mijn profiel aan naar "LAT" relatie, dat leek me meer dan genoeg bij nader inzien:-)

In januari 2016 schreef (Roderick, 55) zich in bij Parship. Hij zat tussen de "nieuwe partnervoorstellen".
We hadden een relatief hoge matching-score en onze match zou "veelbelovend" zijn, maar wel kans op wrijving. Ik heb hem meteen weg geklikt!!! Ik had al genoeg wrijving gehad, daar had ik geen zin meer in! Toen hij zag dat ik zijn profiel bezocht had kreeg ik een vlotte reactie van hem, met de strekking: "Veelbelovend. Kans op wrijving. UITDAGING! Zonder wrijving geen glans".
Tja, lekker positief, bruisend, daar kon ik niet omheen... We hebben kort gemailed. Onze mails brachten bij ons beiden steeds een glimlach op ons gezicht. Daarom besloten we dat we elkaar snel wilden zien, dan konden we ook snel weer afscheid nemen als het tegen zou vallen.... Het leek haast te mooi om waar te zijn. Ik was zijn eerste live date, gekozen uit een hele volle inbox met allemaal leuke dames!

3 februari 2016 was DE dag. Het voelde buitengewoon goed vanaf het allereerste begin. Gevoelens van benauwdheid niet meer gemerkt bij mezelf. We hebben allebei het gevoel dat we thuis komen bij elkaar. Bijzonder detail is dat ik in Brabant woon, maar als kind in Utrecht heb gewoond, en hij hemelsbreed hooguit 700 m bij mij vandaan woonde in die tijd. We weten niet of we elkaar toen ooit gezien hebben, hij en mijn broer blijken wel gemeenschappelijke vrienden te hebben gehad.

Deze week 34 weken verder. Er is al veel gebeurd. Lang genoeg ge"LAT" nu....Zijn huis staat te koop en ik ben ruimte aan het maken in mijn appartement. Van hieruit gaan we samen op zoek naar een fijne woning hier in de buurt, hij komt dus naar Brabant (maar werkte hier ook al enige tijd).

We hebben elkaar veel te bieden, er zijn veel punten van herkenning, en we vullen elkaar mooi aan. We staan allebei open voor feedback en kunnen helemaal onszelf zijn bij elkaar.
We zien de toekomst samen zonnig in!

 

*op verzoek van dit stel hebben we de namen veranderd

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)