> Succesverhalen > Parship-ervaring: Al jaren in dezelfde stad

Alle succesverhalen

Parship-ervaring: Al jaren in dezelfde stad

Bart en Lisa wonen al jaren in dezelfde stad, hebben zelfs gemeenschappelijke kennissen; maar ze waren elkaar alleen nog nooit tegen gekomen!

Parship ervaringen: succesverhaal van Bart en Lisa

Lisa (30) en Bart (34) waren allebei op zoek. Ze vonden elkaar, dicht bij huis, want ze wonen al jaren in dezelfde stad. Ze vertellen hier over hun ervaring met Parship. Op verzoek van het stel zijn hun namen (en foto) gefingeerd.


"Op zoek naar een serieuze site, met potentiele matches die ook op zoek zijn naar een serieuze relatie, kwamen wij (beiden) bij Parship uit. We hadden er goede verhalen over gehoord en waren benieuwd geworden. Aanvankelijk als gratis lid, maar uiteindelijk toch de drempel over en Premium-lid geworden.

Eenmaal Premium-lid, hadden we beiden met meerdere matches contact. Maar al snel sprong er voor beiden één iemand uit: uit dezelfde stad nog wel. Na de ijsbreker begonnen we te mailen. En dat was leuk! We hadden elkaar veel te vertellen, de mails kwamen steeds vaker, en werden langer en langer. Blij als er een nieuwe mail van de ander was, konden we niet wachten die te lezen! Na een week of twee intensief te hebben gemaild, besloten we dat we elkaar toch wel graag in het echt wilden ontmoeten.

Zo gezegd, zo gedaan: we spraken op een middag af in het centrum van de stad. Het doel was in elk geval één drankje, om elkaar te ontmoeten. Mocht het niet klikken, dan waren we ook zo weer weg, was de gedachte... Eén drankje werden er meer, drankjes werden een dinertje en één uurtje werd al snel veel langer. En al die tijd gekletst, gelachen en goed vertoefd in elkaars gezelschap! We waren allebei erg blij met het verloop van deze date; er volgend er meerdere. Allemaal even geslaagd! Dat was een aantal maanden geleden, en al die tijd zijn we inmiddels samen, en nog steeds heel erg blij met elkaar!

We bleken beiden bij die eerste date positief verrast door de ander; dat het zo goed klikte, dat het zo leuk was, dat we zo graag bij elkaar wilden zijn. En dat terwijl we al jaren in dezelfde stad wonen, ergens ook gemeenschappelijke kennissen bleken te hebben. We waren elkaar alleen nog nooit tegengekomen. Gelukkig is Parship een goede bemiddelaar, met een wat ons betreft fantastisch resultaat!"

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)