> Succesverhalen > Marianne en Raymond

Alle succesverhalen

Marianne en Raymond

Bij de eerste ontmoeting was het meteen raak: "Ik had nog met niemand anders contact gehad! We gaan nu acht maanden met elkaar. En nog nooit ben ik zo gelukkig geweest." In een ingezonden verhaal vertelt 55-plusser Marianne over haar Parship-liefde.

"Op mijn verjaardag stuurde ik voor het eerst een aantal contactverzoeken naar een paar mogelijk geschikte kandidaten. Ik kreeg meteen een reactie van Raymond terug. Zijn antwoord was kort en krachtig. En zijn precieze schrijfstijl en mooie woordkeuze maakten op mij gelijk een goede indruk. Dit maakte hem anders dan de reacties van andere mannen. Veel leuker! Vervolgens wisselden we digitale foto's en onze privé-mail uit."

Meteen raak
"Na drie weken contact per mail, hebben we elkaar bij mij in de buurt ontmoet. Het klikte gelijk! Ik had twaalf andere kandidaten buiten Parship om ontmoet, waarvan geen enkele de ware was. Maar Raymond was de eerste en gelijk de laatste kandidaat die ik via Parship heb ontmoet. Ook voor hem was ik de eerste kandidaat. We hadden 71 matchpoints."

Strand
"Mijn bedoeling van de eerste ontmoeting was om alleen een kop koffie met hem te drinken, en gelijk naar huis te gaan om over de ontmoeting na te denken. Maar na een korte wandeling in de stad stelde hij een strandwandeling voor. Tot mijn eigen verbazing accepteerde ik dat aanbod meteen. Ik stapte in zijn auto, we reden naar het strand en struinden samen zo heerlijk langs de zee. Dat het regende dat het goot, maakte niets uit. De vonk sloeg over en we werden gelijk verliefd."

Gelukkig
"Kort daarop stelde hij voor om samen een weekje romantisch weg te gaan. We gingen toen naar Wenen. Ook hebben we samen kerst gevierd. Het zijn geweldige tijden. Na ruim een jaar vind ik hem iedere dag leuker en ik wil altijd bij hem zijn. We werken en wonen vrij ver van elkaar, maar als we even kunnen gaan we naar elkaar toe. Ik heb twee relaties achter de rug, maar nooit in mijn leven ben ik zo gelukkig geweest. Dank jullie wel voor de goede service."

* De namen zijn op verzoek van de geïnterviewden gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)