> Succesverhalen > Thierry en Denise

Alle succesverhalen

Thierry en Denise

"Bij het zien van Thierry (38) had ik meteen het gevoel dat dit wel eens een mooie dag kon worden", vertelt Denise (33). "De middag vloog voorbij en ik vond het erg jammer dat ik 's avonds weg moest." Een ingezonden verhaal.

Thierry: "Inmiddels heb ik een leeftijd bereikt dat ik mijn wilde haren een beetje ben kwijtgeraakt en ik niet meer alleen door het leven wil gaan. Toen ik terugkwam van een bergsportvakantie in Zwitserland, besloot ik hier werk van te gaan maken. Dus schreef ik me in bij Parship. Al vrij snel leidde dat tot een tweetal gezellige afspraken, maar de vonk sloeg niet over. Dat veranderde bij de derde date." Denise: "Op advies van een vriendin besloot ik te gaan internetdaten. In eerste instantie zag ik het niet zo zitten, maar omdat ik in het dagelijkse leven die ene leuke man maar niet tegenkwam, heb ik toch besloten de gok te wagen. Wat had ik ten slotte te verliezen?"

Een goed begin
Thierry: "Na eerst een ijsbreker te hebben gestuurd, waarop we geen enkele vraag hetzelfde beantwoordden, besloot ik toch maar een contactverzoek te sturen. We hadden immers niet voor niets een profielscore van 85%. Tijdens het mailen bleek al snel dat we heel erg vaak op de zelfde golflengte zaten. We hebben veel gezamenlijke interesses en hadden dus genoeg onderwerpen om te bespreken." Denise: "Ik had op dat moment met een paar mannen mailcontact, maar ik merkte dat ik steeds meer naar de mailtjes van Thierry uit ging kijken. Na ongeveer twee weken intensief gemaild te hebben, vroeg hij of ik zin had om een keer af te spreken. Ik wilde dat erg graag; ik was wel nieuwsgierig of het in het echt ook klikte, en vond het wel heel spannend. Om tijd en plaats af te spreken hebben we eerst met elkaar gebeld. Dit telefoongesprek duurde meteen twee uur, dus dat was een goed begin."

Discussies
Denise: "We spraken rond de middag af in mijn woonplaats. Bij het zien van Thierry had ik meteen het gevoel dat dit wel eens een mooie dag kon worden. De middag vloog voorbij en ik vond het erg jammer dat ik 's avonds weg moest. We spraken wel meteen opnieuw af. Er gingen twee weken voorbij voordat we elkaar weer zagen, maar in die tussentijd werd er veel gemaild en waren er lange telefoongesprekken; één keer zelfs vier uur lang. Dit keer ging ik naar het westen van het land. De klik was er nog steeds en het werd wel duidelijk dat we aan het begin van iets moois stonden. Over de meeste dingen denken we in grote lijnen hetzelfde, alleen wat voetbal betreft hebben we een andere voorkeur, wat soms tot leuke discussies leidt. Thierry: "Soms moet je eens een spanningsveldje creëren zodat je gezellig met elkaar kunt discussiëren."

Plannen
"Inmiddels zijn we vier maanden verder. Omdat we ieder aan een andere kant van het land wonen, kunnen we elkaar alleen in de weekenden zien. En dat hebben we sindsdien ook bijna ieder weekend gedaan. Door onze gemeenschappelijke interesses ondernemen we veel samen. We gaan regelmatig naar theater en concerten", vertelt Denise. Thierry: "Ik had voor komend jaar al een reis naar de andere kant van de wereld gepland. Wat ik heel bijzonder vind is, dat ook al is Denise daar het afgelopen jaar nog geweest, ze al vrij snel besloot met me mee te gaan. De reis is inmiddels geboekt. Ook voor de toekomst hebben we samen nog allerlei mooie plannen. Zowel op cultureel vlak als op het gebied van reizen. Van stedentrips tot het beklimmen van mooie bergtoppen. Plannen genoeg dus, nu alleen nog de tijd om ze ook gezellig samen uit te voeren."

* Thierry werkt als belastingadviseur en Denise is huisarts. De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)