> Succesverhalen > Lotte (34) en Wendel (37)

Alle succesverhalen

Lotte (34) en Wendel (37)

Elkaar van achter een tennisnet bekijken. Mooi op afstand. Dat lijkt Lotte (34) en Wendel (37) wel wat als ze de eerste ontmoeting plannen. "Op de baan hebben we elkaar lekker laten rennen en zweten. Na een uur was er tijd voor een drankje aan de bar", glundert het gelukkige Parship-koppel.

Lotte: "Ik ontving een berichtje van Wendel, toen ik nog geen Parship-lid was. Ik had namelijk de persoonlijkheidstest gedaan, maar was me niet bewust dat deze test onderdeel was van een datingsite. Toen ik dat door had, was ik eigenlijk niet van plan om lid te worden. Ik vond het redelijk prijzig en dacht, dat regel ik zelf wel. Op een regenachtige herfstdag bekeek ik nog eens het berichtje van Wendel. Mijn nieuwsgierigheid overwon het. Ik pakte mijn creditcard en dacht doe is gek. Zo is het begonnen. Ik reageerde op zijn bericht en mailde dat dit de eerste keer internetdaten voor mij was. De volgende titel van hem was: de eerste de beste."

Sms-contact
"Hij legde me uit hoe het werkt: gewoon kort mailen, een foto sturen en als dat goed voelt, snel afspreken om te kijken of er een klik is. Zo gezegd, zo gedaan. De ene mail volgde al snel de ander op. Erg gezellig en grappig. Elkaar aftasten. Wat zijn je hobby's? Wat doe je in je dagelijkse leven? En wat maak je mee? Zo kwamen we erachter dat we allebei graag sporten, veel dezelfde interesses hadden en niet onbelangrijk, dat we ook qua humor op één lijn lagen. Elke dag ging er wel een mailtje over en weer. Na een klein maandje ging Wendel een lang weekend weg. We wisselden telefoonnummers uit en dat weekend was er veel sms-contact."

Potje tennis
"Toen hij terug was, besloten we dat we nu maar eens een keer moesten afspreken. We waren immers al een tijdje in contact. We spraken af om een potje te gaan tennissen. Dan zit je niet meteen ongemakkelijk tegenover elkaar en kun je elkaar eerst eens van achter een netje bekijken. We hadden allebei dezelfde insteek. Het zal vast gezellig worden gezien de leuke mailwisseling, en als dat zo is, dan zien we wel weer verder. We moesten vrijwel gelijk de baan op, dus voor meer dan een paar snelle woorden was geen tijd. Op de baan hebben we elkaar lekker laten rennen en zweten, en stiekem eens even gekeken wie nou degene aan de overkant was. Na een uur was er tijd voor een drankje aan de bar. We moesten toegeven dat we blij verrast waren over onze prestaties. De drankjes bleve elkaar opvolgen en aangezien het etenstijd was geworden, besloten we een hapje te gaan eten."

Lang en gelukkig
"Na het eten vertelden we elkaar dat we het erg gezellig hadden gevonden en hoopten elkaar nog eens te zien. Dat gebeurde drie dagen later. Hij had voor mij gekookt en daarna pakten we een filmpje. Ook daarna gingen we netjes uit elkaar. We gaven elkaar een klein kusje om te laten zien dat we elkaar best leuk vonden. Vier dagen later volgde de derde date. Ze zeggen niet voor niets 'drie keer is scheepsrecht.' Na wederom een middagje tennis was het raak. En vanaf die dag zijn we onafscheidelijk. De eerste de beste, wie had dat ooit gedacht. Nu, na een half jaar, zijn we op zoek naar een huis. En geloof me: we leven nog lang en gelukkig, samen!"

* Wendel woont in Rotterdam en Lotte in Den Haag. De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)