> Succesverhalen > Jacqueline (44) en Rene (50)

Alle succesverhalen

Jacqueline (44) en Rene (50)

"Vanaf de eerste muisklik voelde wij een warm gevoel voor elkaar." Dat typeert het succesverhaal van Jacqueline en Rene.

dating succes

25 oktober 2013, de dag dat ons leven is veranderd.


Een glimlach terug via Parship en daarop volgend open en heerlijke berichten heen en weer. Vanaf de eerste muisklik voelde wij een warm gevoel voor elkaar. Vrijdag 1 november, de dag dat wij elkaar voor de eerste keer in levende lijve ontmoeten. We liepen op elkaar af en er was een bliksemschicht. Zo voelt liefde op het eerste gezicht!

Na een korte tijd viel de spanning van me af en hebben we zo heerlijk zitten kletsen. De volgende dag kennis gemaakt met de kinderen en daarna is het in een stroomversnelling gegaan.
Inmiddels de feestdagen met elkaar doorgebracht en het nieuwe jaar ingeluid met elkaar en we zijn net terug van een heerlijk romantisch weekend in de “cupidokamer”.

Het is bijzonder om via Parship echt iemand te vinden die zo bij je past!
Voor ons is Parship er in geslaagd de perfecte match tot stand te brengen. Hier hadden wij beide niet meer op durven hopen! En we zijn zo gelukkig met elkaar en gaan een mooie toekomst tegemoet.

Bedankt!!

Jacqueline en Rene

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)