> Succesverhalen > Bianca en Frans

Alle succesverhalen

Bianca en Frans

Na een heerlijke tangoavond namen ze afscheid in de parkeergarage. In het felle neonlicht. "We sms'ten over de geslaagde avond', vertelt Bianca. Al snel kwam er een volgende ontmoeting. "Zij had mijn hart geraakt" vertelt ook Frans verliefd. Een ingezonden verhaal.

Bianca: "In november 2006 besloot ik me weer aan te melden bij Parship. Frans was toen al actief lid. Ik kwam hem op het spoor door onze hoge matching score en schreef hem een korte mail. Dezelfde dag kreeg ik een mail terug waarin hij aangaf dat hij hield van korte berichtjes. Daarna zijn we nooit meer zo kort van stof geweest, en schreven we allebei heel lange mails. Hij vroeg me wat mijn mooiste moment van vandaag was. Een leuke vraag die ik nadat ik hem had beantwoord ook aan hem stelde. Dit deden we voortaan elke dag. Heel spannend, leuk om naar uit te kijken en het geeft een hele positieve kijk op de dag."

Tango
"Toen we een week aan het mailen waren, maakte Frans zijn foto zichtbaar voor mij en gaf me zijn mobiele telefoonnummer. Zijn foto sprak me gelijk heel erg aan, een vriendelijke knappe man. Mijn foto heb ik niet zichtbaar gemaakt, gelukkig vond hij dat niet erg. Op zondag hebben we met elkaar gebeld. Het was gelijk een heel leuk gesprek. Het voelde vertrouwd en we moesten al erg lachen om elkaar. Frans is een verwoed tangodanser. Ik had dat slechts een keer een dag gedaan. Hij nodigde mij uit om mee te gaan naar een tangosalon, halverwege onze woonplaatsen. Het leek me erg leuk, maar toen ik er verder over nadacht werd ik toch wat zenuwachtig. Hij danste namelijk al zo lang. Ik heb toen voorgesteld om eerst te gaan eten en dan te beslissen of we nog wel of niet gingen dansen."

Fel neonlicht
"Hij reserveerde een restaurant. Het duurde voor mijn gevoel zo lang voor het zaterdag werd. Toen het eindelijk zo ver was, was hij gelijk heel attent en gaf me een zeker gevoel. We hebben heerlijk gegeten en zijn toen gaan dansen. Spannend opeens zo dicht bij elkaar. En het lukte mij om me te laten leiden. Een super avond! Toen we in de parkeergarage arriveerden, bleken onze auto.s vlak naast elkaar te staan. We namen onhandig afscheid in het felle neonlicht met de afspraak elkaar te bellen. Ik voelde me heerlijk en thuis aangekomen stuurde ik hem een sms.je dat ik het heel erg leuk had gevonden. Hij sms.te terug dat hij bijna thuis was en het ook bijzonder had gevonden."

Twijfels
"De volgende dag, nadat ik aan een vriendin verslag had gedaan, belde hij. Hij twijfelde of er een relatie zou kunnen ontstaan. Ik was verbijsterd en vertelde hem dat ik het juist zo bijzonder had gevonden en het graag verder wilde ontdekken. Nadat ik dat gezegd had, wilde hij toch ook nog wel een keer afspreken waarover we nog zouden bellen. Nadat ik de telefoon had neergelegd voelde ik me geheel ontredderd. Klopte mijn intuïtie niet? De hele dag stelde ik mezelf vragen. Uiteindelijk dacht ik, ik ga hem bellen en vragen of hij bang is om een relatie met mij te beginnen." Frans: "Ze belde me, terwijl ik haar net wilde bellen. Ik zei haar dat ze mijn hart echt had geraakt en ze de hele dag in mijn gedachte was geweest. Ook vertelde ik haar dat ik inderdaad bang was en dat ik, als iemand zo dichtbij komt, de neiging heb om weg te lopen." Bianca: " Gelukkig viel alles nu weer op zijn plek."

Maatje
Bianca: "Naast dat we elkaar elke dag bellen, proberen we elkaar zoveel mogelijk te zien. We hebben het heerlijk. Werkelijk alles klopt en het is bijna eng. We kunnen heel goed met elkaar praten, we lachen en steunen elkaar en we gunnen ieder zijn eigen ding. Het is heerlijk om zo'n maatje te hebben en het maakt het leven heel bijzonder en mij heel gelukkig. We zijn nu al weer een aantal maanden verder. We leren elkaars vrienden en familie kennen. En we hebben al heel veel leuke dingen gedaan en ook geluierd. Tot slot wil ik zeggen dat het nog elke dag mooier wordt. Ik gun dit iedereen. Blijf er in geloven, ik heb er ook heel lang naar gezocht en toch gevonden."

*Bianca is adviseur bedrijven en Frans is ingenieur. Op verzoek van het stel zijn de namen gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)