> Succesverhalen > Marie en Gertjan

Alle succesverhalen

Marie en Gertjan

In het begin waren Marie-Louise en Gertjan nog een beetje voorzichtig bij het afscheid nemen: een zoen op de wang en een liefdevolle glimlach. Maar al snel ontwikkelde het contact zich tot een fantastische relatie, schrijft Gertjan aan Parship.

Gertjan: "Begin maart ontving ik een IJsbreker van Marie-Louise. Nadat ik haar profielomschrijving had gelezen, raakte ik enthousiast over de wederzijdse raakvlakken en interesses. Ik beantwoordde de IJsbreker en kwam er tot mijn verbazing achter dat we van de vier vragen, twee verschillende antwoorden hadden gekozen. Hierdoor enigszins teleurgesteld en ontgoocheld, stuurde ik Marie-Louise een email. Ik vertelde haar dat we deze score als een wederzijdse uitdaging moesten zien, en niet in een tegenvallend resultaat. Inmiddels ben ik er achter dat juist afwijkende antwoorden de persoonlijkheden interessanter maken. Vanaf dat moment hebben we een week of vier a vijf intensief via email elkaar verder leren ontdekken."

Zoen op de wang
"Op Goede Vrijdag (what's in the name) maakten we de eerste afspraak, en we kunnen wederzijds beamen: die vrijdag is heel erg goed voor ons geworden. In één van de bekendste uitspanningen aan de Oude Gracht in Utrecht, is de vonk overgesprongen. We konden bijna niet wachten om een nieuwe afspraak te maken en elkaar weer te zien. Door een geplande vakantie hebben we elkaar pas weer twee weken later kunnen ontmoeten. Ook toen was de avond te kort in het restaurant, waarbij we min of meer door het personeel verzocht werden af te rekenen omdat de zaak ging sluiten. Ondanks dat we veel genegenheid naar elkaar voelden, verliep het afscheid nog met de nodige voorzichtigheid; met een zoen op de wang en een liefdevolle glimlach."

A perfect stranger
"Vervolgens maakten we een derde afspraak. We gingen naar de film 'A perfect stranger'. Dat dekte volledig de lading, want vreemden waren we eerst nog wel van elkaar. En uiteindelijk hebben we ons natuurlijk ontwikkeld tot de ideale partners. Inmiddels hebben we een fantastische relatie en begrijpen en voelen we elkaar in de nog relatief korte periode zo goed aan, dat we het gevoel hebben elkaar al veel langer te kennen. We tellen de dagen wanneer we elkaar even niet zien, maar spreken elkaar bijna iedere dag of we sms'en elkaar. Voor ons heeft Parship veel goeds gebracht en we zijn erg gelukkig dat we elkaar op deze bijzondere wijze hebben mogen ontmoeten."

* De namen zijn op verzoek van het stel gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)