> Succesverhalen > Bernd en Emma

Alle succesverhalen

Bernd en Emma

"Ik had een aantal afspraakjes gehad die nergens toe leidden. Daarom besloot ik een tijdje niet meer actief te zijn in mijn zoektocht. Net op dat moment kreeg ik een mailtje van Emma", vertelt Bernd. Drie maanden later ontving de Parship-redactie onderstaand verhaal.

 

"Emma was getriggerd door het tekentje dat aangaf dat er een potentieel spanningsveld zou zitten in onze karakters. Hoewel dat volgens mij door Parship als een waarschuwing is bedoeld, zag Emma dat als een uitdaging. Ze daagde me in haar eerste mail uit om samen te onderzoeken wat het matchingresultaat dat Parship aangaf (69%), in de praktijk betekende."

Kil
Bernd: "Ze had meteen al bij haar eerste mail foto's meegestuurd en ik vond haar erg aantrekkelijk. Bij mijn antwoord heb ik ook foto's van mezelf meegestuurd. Later bekende Emma dat ze bij het zien van mijn foto's meteen het gevoel had 'dit is hem, dit is de ware'. Al een week na haar eerste mail, besloten we af te spreken. Ik reisde met de trein van Maastricht naar Eindhoven en was als eerste op de afgesproken plek." Emma: "Toen ik Bernd zag zitten leek het wel of hij een muur om zich had opgetrokken en hij zag er kil uit. Gaandeweg het gesprek ontdooide hij. En kregen zijn ogen de glinstering die ik op de foto's al had gezien". Bernd: "Ik was me van die kilte niet bewust. Achteraf verklaar ik dit door de minder goede ervaringen in mijn eerdere afspraakjes. Ik wilde me tegen weer een mislukking indekken. Maar dat bleek niet nodig. We besloten samen wat te gaan eten en het werd een heel gezellige avond."

De ware?
Bernd: "Emma bracht mij naar het station voor de laatste trein die voor ons gevoel natuurlijk veel te vroeg vertrok. Op het perron gaf ze me een kusje op de mond. Toen smolt bij mij het laatste restje ijs. In de trein terug, had ik al het gevoel dat zij de ware was, maar ik durfde zo'n snelle conclusie nog niet echt te trekken. Toen ik thuiskwam en haar mailde hoe leuk en gezellig ik de avond had gevonden, bleek zij dat ook al gedaan te hebben. Een week later was ik alweer in Eindhoven voor onze tweede date. Die bevestigde voor ons beiden onze positieve gevoelens. Het is vanaf dat moment ontzettend snel gegaan. Hevige verliefdheid. En al snel nodigde Emma me uit in haar huis, waar ik me meteen helemaal thuis voelde."

Latrelatie
Bernd: "Het eerste bezoek van Emma aan Maastricht was stormachtig, zowel letterlijk als figuurlijk. Het was zeker windkracht zeven en we brachten voor het eerst de nacht met elkaar door. Hoewel het nog maar zo kort was, voelden we allebei dat het goed zat. En besloot ik om op mijn verjaardag een groot feest te geven en Emma aan al mijn vrienden en bekenden voor te stellen. Emma en ik hebben het feest samen voorbereid en het is een groot succes geworden. Onze relatie duurt nu pas drie maanden, maar het voelt veel langer. Ook voor de toekomst voelt het goed. We gaan in mei samen een week naar Rome, waar we allebei nog niet geweest zijn en wat we beiden hoog op ons verlanglijstje hadden staan. Het zal de komende jaren een latrelatie blijven. We zien dat als positief. Op die manier blijven de bestaande (sociale) netwerken in stand en blijven de ontmoetingen spannend en bijzonder."

* Op verzoek van het stel zijn de namen gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)