> Succesverhalen > Lucia en Hans

Alle succesverhalen

Lucia & Hans

"Ik wilde iemand vinden om die heel speciale dingen in het leven te kunnen delen", zegt Hans over hoe hij Lucia ontmoette. Lees hier het hele verhaal.

dating succes

 

Lucia vertelt:
"In december 2014 werd ik lid van Parship. Nam meteen een jaarabonnement. Mijn huwelijk was voorbij, maar ik was vastbesloten niet alleen te blijven. Het leven is veel leuker met zijn tweeën.& Jammer genoeg kreeg ik in het begin niet zoveel respons. Ik ben lang voor een vrouw en erg zelfstandig. Had voor mezelf bedacht dat dat redenen kunnen zijn voor een man om niet te reageren Toch wilde ik niet gaan voor een man minder lang dan ik Ik heb uiteindelijk veel reacties naar mannen gedaan. En er af en toe een teruggekregen. Soms kapte ik het verder contact af, soms hij. Toen kwam Hans. Ik had hem een ijsbreker gestuurd. Hij had gereageerd....met dezelfde antwoorden. Ik had en kop koffie beloofd, dus ik vroeg hem, via de chat op Parship: wanneer kom je je prijs ophalen Natuurlijk had ik zijn profiel al bekeken. Bijna 2 meter, zorggerelateerd beroep, zelfstandige vent, in voor een LAT-relatie.... Woww We hebben om te beginnen veel gemaild. Over de dingen die we belangrijk vinden en die meteen goed bepraat zijn tussen ons. Toen een afspraak.... Op "het bankje" bij een IKEA vestiging. Het voelde meteen goed om samen te winkelen en te praten Hij heeft me geholpen een keuken uit te zoeken voor mijn eigen optrekje. Dat was erg fijn om te doen, met het idee dat we daar met regelmaat samen lekkere recepten zullen gaan klaarmaken!


Hans heeft me met zijn praktische inzichten bijgestaan en had tips waar ik nooit aan zou denken Natuurlijk moest er meteen een vervolg afspraak gemaakt worden. Die kwam een paar weken later. Onze relatie was ondertussen verstevigd door onze dagelijkse babbels op chat en mails als het om hele belangrijke issues ging. We hadden een genoeglijke dag in de Keukenhof. Heerlijk om samen te wandelen, dat past fijn een lange man! En samen te praten, en elkaars smaak te leren kennen Inmiddels hebben we een 'minivakantie' samen doorgebracht en voelt het zo goed om samen te zijn. Heel relaxed. We weten inmiddels al heel veel van elkaar natuurlijk maar er blijft nog zoveel om te ontdekken. Binnenkort maken onze kinderen kennis met elkaar"

Hans vertelt op zijn beurt:
"Kort nadat mijn vorige relatie voorbij was, heb ik mij ingeschreven bij Parship. Ik wilde niet alleen door het leven. Hoewel ik enkele goede vrienden heb, bij wie ik vaak terecht kan, wilde ik toch iemand vinden om die heel speciale dingen in het leven te kunnen delen. Bij Parship heb ik een paar maal gereageerd op partnervoorstellen. Dit heeft tot weinig geleid. Maar toen ontving ik een ijsbreker van een vrouw. Ik heb de vragen die gesteld werden beantwoord en retour gestuurd. Ook heb ik direct naar het profiel gekeken van de vrouw die mij de ijsbreker had gestuurd. Wat ik daarop zag sprak mij direct aan. Een levensfilosofie die aansloot bij die van mij, kinderen, honden, opleidingsniveau, niet roker, en hoe zij zichzelf beschreef. De prijs van de ijsbreker, was een kop koffie. Kort nadat ik mijn antwoorden op de ijsbreker had verzonden, ontving ik een emailtje waarin ik gevraagd wanneer ik mijn prijs kwam halen. Onze antwoorden op de ijsbreker kwamen 100% overeen. Hierop hebben wij een intensief email verkeer opgestart. Al snel hebben wij beide o ze profielfoto’s voor elkaar beschikbaar gemaakt. Via email en een chatprogramma hebben wij het begin gelegd voor onze relatie. Al snel hebben wij elkaar gebeld, deze gesprekken waren een aanslag voor onze beltegoeden, maar voelde direct goed. Daarna ons eerste ontmoeting, op het bankje bij Ikea. In het echt ziet Lucia er nog beter uit dan op haar foto's. Uit deze 1ste date zijn meerdere afspraken voortgekomen. Inmiddels hebben wij onze eerste minivakantie samen doorgebracht. Dit heeft de gevoelens die ik voor deze vrouw heb alleen maar bevestigd en versterkt."
 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)